Ελλάδα

Πυρ ομαδόν από τα κόμματα για τον ανασχηματισμό Τσίπρα

Διαδοχικές αντιδράσεις από τα πολιτικά κόμματα προκάλεσε ο ανασχηματισμός με βασικό και κεντρικό σημείο σχολιασμού όλων την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση.

ΝΔ: Σας ευχαριστούμε, διασκεδάσαμε
Για ανθρώπους που έρχονται από το προχθές κάνει λόγο η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, σε δήλωσή της σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, «τον τελευταίο της θητείας του κ. Τσίπρα».
Η κ. Σπυράκη τόνισε πως «o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του».
«Αν μην τι άλλο, Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» κατέληξε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Αναλυτικά η δήλωση:
«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

ΠΑΣΟΚ: Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου
Δηκτικά σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τον ανασχηματισμό και την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Αμυνας.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη».

Ποτάμι: Η κυβέρνηση αποκτά νέα δυναμική
«Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες» αναφέρει το Ποτάμι μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, σχολιάζοντας σκωπτικά ότι «με τον κ.Κουβέλη αναπληρωτή του κ. Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική».

ΚΚΕ: “Εξ ανάγκης” ανασχηματισμός
«Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού. Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον “εξ ανάγκης” ανασχηματισμό» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το