Ελλάδα

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Την Τρίτη μπαίνουν στη σωστή θέση τα καλώδια της ΔΕΗ

Aκριβώς μία εβδομάδα μετά την τραγωδία στον Πόρο με την πτώση του ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους (δύο Ρώσους και έναν Έλληνα πιλότο), την Τρίτη θα τοποθετηθούν στο σωστό ύψος τα καλώδια της ΔΕΗ, που ηλεκτροδοτούν το νησί.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, αυτή τη στιγμή, τα καλώδια βρίσκονται 22 μέτρα χαμηλότερα σε σχέση με πριν με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για σκάφη με ψηλά κατάρτια και ελικόπτερα.
Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του δήμου Πόρου, προκειμένου οι εργασίες να γίνουν απρόσκοπτα θα υπάρξουν, την προσεχή Τρίτη, δύο μονόωρες διακοπές ρεύματος – η πρώτη από 04:00 έως 05:00 τα ξημερώματα και η δεύτερη από 15:00 έως 16:00.

Με την ίδια ανακοίνωση παρακαλούνται οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι επισκέπτες του νησιού να αποφεύγουν στο επίμαχο διάστημα να χρησιμοποιούν συσκευές που καταναλώνουν πολύ ρεύμα ενώ όσοι έχουν γεννήτριες καλούνται να τις χρησιμοποιήσουν. «Ο Δήμος τονίζει ότι οι ανωτέρω ώρες διακοπής, καθώς και η διαβεβαίωση ότι οι γεννήτριες που έχουν εγκατασταθεί στο νησί είναι ικανές να σηκώσουν το σύνολο των αναγκών ηλεκτροδότησής του, προέρχονται από επίσημη ενημέρωση που έλαβε από τον ΔΕΔΔΗΕ την Παρασκευή 23.8.2019» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το