Τοπικά

Πτώχευσε το μικρό βρετανικό πρακτορείο Fairlight Jones – Συνεργαζόταν με καταλύματα σε Πήλιο και Σκόπελο

Το μικρό βρετανικό πρακτορείο Fairlight Jones που είχε ένα μικρό πρόγραμμα σε Κεφαλονιά, Πήλιο και Σκόπελο, ανακοίνωσε χθες το βράδυ την πτώχευσή του. Το γραφείο συνεργαζόταν με τέσσερα καταλύματα στη Σκόπελο και ένα κατάλυμα στη Γατζέα.
Το Fairlight Jones ανακοίνωσε την παύση της λειτουργίας του στις 7 Οκτωβρίου με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, εκφράζοντας τη μεγάλη του θλίψη για την εξέλιξη αυτή, Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συνεργάτες του και τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, τονίζοντας ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η εξυπηρέτηση των πελατών του που πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες ή έχουν κάνει κράτηση για το 2020.

Το πρακτορείο είχε σημαντικό πρόγραμμα στην Τουρκία. Σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα, η οποία έχει πάψει να λειτουργεί αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι η Fairlight Jones έπαψε να λειτουργεί από τις 7 Οκτωβρίου 2019. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα της Fairlight Jones, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Τουρκία, οι οποίες είναι εξαιρετικές. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες μας και φυσικά τους καλεσμένους μας. Η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι για οι επισκέπτες που πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες ή έχουν κάνει κράτηση για το 2020. Σας παρακαλούμε να καλέσετε την συνεργάτιδα εταιρία Discerning Collection, η οποία θα φροντίσει για εσάς και θα είναι σε θέση να προγραμματίσει ξανά τις διακοπές σας και να σας βοηθήσουν αν βρίσκεστε σε διακοπές τώρα».

Το γραφείο παραπέμπει αυτόν τον κόσμο στο Discerning Collection, με το οποίο έχει μακροχρόνια συνεργασία, αναφέροντας ότι αυτό θα φροντίσει για την εξυπηρέτησή τους. Ως στοιχεία επικοινωνίας δίνει το τηλέφωνο 01784 817720 και το email [email protected]Το Fairlight Jones δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017 από τον Andrew Lee, πρώην επικεφαλής του Exclusive Escapes, το οποίο έπαψε να λειτουργεί τον Αύγουστο του 2015.

Πηγή: money_tourism, tornosnews.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το