Τοπικά

Ψησταριές στο πεζοδρόμιο με σουβλάκια και λουκάνικα την Τσικνοπέμπτη από κρεοπωλείο στον Βόλο

Η αρχή έγινε πέρσι με την πρωτότυπη ιδέα, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Βόλο, και εμπνευστή τον κ. Τρύφωνα Κόγια, ιδιοκτήτη κρεοπωλείου, στην οδό Αναλήψεως, και συνεχίζεται και φέτος. Από νωρίς το πρωί της Τσικνοπέμπτης θα στηθούν οι ψησταριές για ένα πρωτότυπο μπάρμπεκιου, ώστε οι Βολιώτες να μπορέσουν να τσικνίσουν και να περάσουν κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Ο κ. Τρύφωνας Κόγιας, ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Butcher Shop, επισήμανε ότι οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει ήδη, αφού θα ψηθούν περίπου 250-300 κιλά κρέας και θα προσφερθούν δωρεάν σε πελάτες, φίλους και όχι μόνο 3.000 σουβλάκια και 60 με 70 κιλά λουκάνικα. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν το εγχείρημα στηριχθεί από τον κόσμο και η προσέλευση είναι μεγαλύτερη από πέρσι τότε το έθιμο θα συνεχιστεί και του χρόνου με πολλές εκπλήξεις.

«Η ιδέα άρχισε με σκοπό να ευχαριστήσουμε πελάτες, γνωστούς και φίλους, αλλά στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ανοιχτά με όλους όσοι θέλουν να προσέλθουν όπως συνέβη και πέρσι, με την προσέλευση να είναι μεγάλη, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στον Βόλο» συμπλήρωσε ο κ. Τρ. Κόγιας. Τα ψητά, σουβλάκια και λουκάνικα, θα συνοδεύονται με κρασί και μουσική και η έναρξη πραγματοποιείται στις 7 το απόγευμα, στην Αναλήψεως 58, στον Βόλο. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να χαρίσουμε λίγες ώρες χαράς και διασκέδασης εκτός από πελάτες και φίλους, αλλά και αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα εκείνη την ημέρα να βγουν για να τσικνίσουν. Βέβαια και για τους πελάτες μας που μας στηρίζουν όλο τον χρόνο, πρέπει να τους ανταποδώσουμε προσφέροντας και εμείς κάτι από την πλευρά μας» ανέφερε ο ίδιος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το