Τοπικά

Ψήφισαν χθες σε Αλμυρό, Σκιάθο για το Επιμελητήριο – Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα στον Βόλο

Ξεκίνησε χθες η ψηφοφορία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με τις κάλπες να στήνονται στη Σκιάθο για τα νησιά των Β. Σποράδων και στον Αλμυρό.

Συνολικά και στα δύο εκλογικά τμήματα ψήφισαν 430 μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, 230 περίπου στη Σκιάθο και 200 περίπου στον Αλμυρό.
Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα στον Βόλο για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στα τμήματα του Επιμελητηρίου είναι Εμπορικό, Υπηρεσιών, Μεταποιητικό, Τουριστικό.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας χρόνος από την εγγραφή τους (δηλαδή μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2016) και έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2016.
Ταμειακώς ενήμερα μέλη θεωρούνται: Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το έτος 2016. Φυσικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και το έτος 2016.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας
συνεχίζονται σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα στον Βόλο, στο κτίριο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οδός Δημητριάδος 174-176, ώρα έναρξης 07:00 και ώρα λήξης 19:00.
Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου.
Κάθε ψηφοφόρος έχει δικαίωμα μέχρι τρεις σταυρούς στο τμήμα που ανήκει.
Οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου λόγω διεξαγωγής των επιμελητηριακών εκλογών θα παραμείνουν κλειστές αύριο Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

(φωτογραφία από almyrosinfo.gr)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το