Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 66χρονου ψευτογιατρού Διονύση Τριανταφύλλου από τα Καλύβια βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο κατηγορούμενος για τον θάνατο πέντε ασθενών, που ερευνάται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εμφανίζεται σε φωτογραφία να κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο 66χρονος «αλίευε» ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας για να τους δώσει… πρωτοποριακές θεραπείες. Στη φωτογραφία του Alpha διακρίνεται να κάνει ένεση σε νεαρή κοπέλα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Κανείς, ωστόσο, δεν γνωρίζει τι περιείχε η ένεση που έκανε ο ψευτογιατρός στην ασθενή.

 

Οι νέες καταγγελίες

Νέες καταγγελίες έχουν γίνει για τον ψευτογιατρό ο οποίος εκμεταλλευόταν τον πόνο ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας για να τους παίρνει χρήματα υποσχόμενος ότι δήθεν η κατάσταση της υγείας τους θα βελτιωθεί.

Όπως λένε, μάλιστα, συγγενείς θυμάτων του «ψευτογιατρού», ο 66χρονος, ο οποίος συνεργαζόταν με έναν Γερμανό γενικό γιατρό για να δίνει αξιοπιστία στις θανατηφόρες θεραπείες του, δεν δίσταζε να «βάζει λόγια» στους ασθενείς προκειμένου να συνεχίζουν να λαμβάνουν τα «φάρμακα» που τους έδινε.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ο 66χρονος από την παράνομη δράση του φέρεται να έχει «κερδίσει» έως 900.000 ευρώ, με την εισαγγελία να ασκεί σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.

To 2010 η πρώτη καταγγελία – To θύμα δεν βρίσκεται στη ζωή

Από το 2010 χρονολογούνται οι δράσεις του 66χρονου που υποσχόταν πρωτοποριακές θεραπείες και τελικά προκαλούσε την επιδείνωση της υγείας των ασθενών του, αφού τους είχε αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ένα από τα θύματά του που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, είχε καταγγείλει την εγκληματική του δράση από το 2010 στον Συνήγορο του Πολίτη.

«Δεν τον ενδιέφερε να κάνει κάτι άλλο μετά την παράλυση που έβλεπε ολοκληρωτικά. Από την καταγγελία δεν έγινε τίποτα», ανέφερε συγγενής θύματος.

Ο 66χρονος ψευτογιατρός, πάντως, είχε φτάσει στο σημείο να υπόσχεται θεραπεία και σε ασθενείς με καρκίνο.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το