Ελλάδα

Ψαριανός: To Ποτάμι να στηρίξει Μητσοτάκη

Εκτός ορίων μοιάζει η κατάσταση στο «Ποτάμι» με τον Γρηγόρη Ψαριανό να τάσσεται υπέρ της συμπόρευσης του κόμματος του με την ΝΔ. Ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στο Ρ/Σ Πρώτο Θέμα αξίωσε από την Σεβαστουπόλεως να υπάρξει ρητή και κατηγορηματική διάψευση ότι το Ποτάμι δεν πρόκειται να πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθύμισε ότι το Ποτάμι είναι ένα κόμμα του μεσαίου χώρου, «ένα κόμμα τύπου Μακρόν» είπε και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα ήθελε το Ποτάμι να διακηρύξει ότι θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρκεί να αποδεχθεί ότι θα ενσωματώσει στο πρόγραμμα πέντε από τις κύριες προτάσεις του Ποταμιού, πχ για τη παιδεία την δημόσια διοίκηση, την δημόσια υγεία κ.α.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός εξέφρασε την άποψη ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έχει συμφωνήσει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό προσπαθώ να αποτρέψω διότι βλέπω ότι υπάρχουν φλέρτ» σημείωσε και επικαλέστηκε συνάντηση που είχε με ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα σενάρια σύγκλισης ΣΥΡΙΖΑ –Ποταμιού τον παρέπεμψε για πληροφορίες σε δύο βουλευτές του κόμματος του.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν θέλησε (στην αρχή) να τους κατονομάσει.
Υπενθύμισε ωστόσο ότι ο Σπύρος Δανέλλης έχει πει ξεκάθαρα ότι αν φύγουν οι ΑΝΕΛ πρέπει το Ποτάμι να τους αντικαταστήσει.
«Εγώ διαφωνώ μ αυτό» κατέληξε ο Γρηγόρης Ψαριανός που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει σπίτι του.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το