Ελλάδα

Ψάχνουν το «παρεάκι» πίσω από το ανελέητο bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

giakoumakis

Σε τέσσερις συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη εστιάζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών της αυτοκτονίας.

«Ψάχνουν» 4 φοιτητές για το bulling στον Βαγγέλη
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», πρόκειται για άτομα με καταγωγή από την Κρήτη, τα οποία φέρονται να βρίσκονται πίσω από τα καψόνια που προσδιορίζονται χρονικά από την άνοιξη του 2014 μέχρι και το καλοκαίρι του ίδιου έτους.
Η Ασφάλεια δεν αποκλείεται να τους καλέσει εκ νέου να καταθέσουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Οι νεαροί αυτοί έκαναν στο παρελθόν παρέα με τον 20χρονο φοιτητή και μάλιστα σχετικά πρόσφατα είχαν πάει μαζί του να δουν ταινία στον κινηματογράφο στην πόλη των Ιωαννίνων.
Οι συγκεκριμένοι Κρητικοί φέρονται να είχαν δέσει ιμάντα στον λαιμό του Βαγγέλη για να τον κάνουν να μοιάζει «σκυλάκι», αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος». Το «παιχνίδι» χωρίς όριο σε βάρος του, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, είχε οδηγήσει τον ευαίσθητο Βαγγέλη στην απόφαση να εγκαταλείψει τη σχολή.
Ωστόσο, η τελευταία επίθεση εναντίον του, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, απέχει πάρα πολύ χρονικά από την ημέρα εξαφάνισής του, καθώς προσδιορίζεται τον Αύγουστο του 2014.
Mάλιστα κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο φωτογραφία από έξοδο του Βαγγέλη Γιακουμάκη με φίλους του στον κινηματογράφο. Δεν υπάρχει ωστόσο καμία απόδειξη ότι οι νεαροί φίλοι του εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στην υπόθεση.
Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

parea-giakoumaki

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το