Ελλάδα

Ψάχνουν «εταιρεία δολοφόνων» πίσω από το θάνατο των ρακοσυλλεκών στη Βουλιαγμένη

αστυνομικό στη βουλιαγμένη

Ξανανοίγει ο φάκελος των δύο αδερφών, που είχαν εντοπιστεί νεκροί και σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι τους στην οδό Διός στη Βουλιαγμένη. Μετά τις συλλήψεις τριών ατόμων που επιχείρησαν να οικειοποιηθούν τη μεγάλη περιουσία τους, οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και κυρίως αν ο θάνατός τους ήταν εγκληματική ενέργεια.

Μετά την αποκάλυψη για τη δράση της σπείρας απατεώνων, ζητήθηκε να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις που θα αποκαλύψουν αν τα αδέρφια, ηλικίας 77 και 63 ετών, δηλητηριάστηκαν. Τα αποτελέσματα αναμένονται εντός της εβδομάδας και αν βρεθούν ενδείξεις ανθρωποκτονίας, η υπόθεση θα πάρει νέα τροπή και οι υποψίες για «εταιρεία δολοφόνων» θα επιβεβαιωθούν.

Η ΕΛ.ΑΣ κοιτά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την κατάθεση του ανιψιού τους, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε ότι ο 77χρονος και ο 63χρονος είχαν σχέση μεγάλης αλληλεξάρτησης και ο ένας δεν έκανε χωρίς τον άλλον. Μάλιστα, δήλωσε ότι τα αδέρφια ήταν τόσο δεμένα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε ο μικρότερος όταν έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του.

Το σενάριο της αυτοκτονίας, τροφοδοτείται και από τις καταθέσεις γειτόνων που είχαν δει τον 63χρονο να κλαίει στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, πέντε μέρες πριν βρεθούν και οι δύο νεκροί. Επίσης, όταν τα δύο αδέρφια είχαν βρεθεί νεκρά στο σπίτι τους, ήταν σε περίεργη θέση – ο ένας απέναντι στον άλλον.

Η μεγάλη οικονομική επιφάνεια των «ρακοσυλλεκτών», ήταν κοινό μυστικό στη Βουλιαγμένη. Όλοι ήξεραν τα δύο αδέρφια, που ζούσαν στη μεγάλη μονοκατοικία που την είχαν μετατρέψει σε… χωματερή.

Πρώην έμποροι, που τους άρεσε να μαζεύουν και να αποθηκεύουν κάθε λογής αντικείμενα. Εκτός από τις καταθέσεις ύψους 550.000 ευρώ σε δύο λογαριασμούς τραπεζών, είχαν στην ιδιοκτησία τους και περίπου 10 – 15 ακίνητα, μεγάλης αξίας. Ιδιόρρυθμοι χαρακτήρες που έκαναν παρέα μόνο με λίγα άτομα στην πλαζ Βουλιαγμένης. Αυτοί τους αναζήτησαν το καλοκαίρι, όταν σταμάτησαν να εμφανίζονται στην παραλία.

Οι πληροφορίες για τις καταθέσεις τους φαίνεται πως έφτασαν και στα αυτιά του 42χρονου εγκεφάλου της σπείρας που επιχείρησε να ξαφρίσει τους λογαριασμούς τους. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, θεωρούν ότι ο 42χρονος «στοχοποίησε» τα αδέρφια και ψάχνουν να μάθουν πως ήξερε σε ποιες τράπεζες είχαν κατατεθειμένα τα χρήματά τους.

Αναλυτικά στο ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το