Αθλητισμός

Ψάχνοντας τον… Τζήμα – Ο πρόεδρος της Δ.Ε. δεν έχει φροντίσει να καλύψει υποχρεώσεις της Νίκης

Αναζητείται ο Θανάσης Τζήμας…. Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης δεν έχει πληρώσει τους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν Πάσχα με… άδειες τσέπες, ενώ καλείται να καλύψει κι άλλες υποχρεώσεις. Άρχισε η εκκαθάριση των μελών της Ερασιτεχνικής εν όψει των εκλογών της 22ας Απριλίου.

Τον Θανάση Τζήμα ψάχνουν στη Νίκη, αλλά δεν έχει εμφανιστεί. Ο λόγος που τον αναζητούν φυσικά είναι για τις εκκρεμότητες, που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πρέπει να διευθετηθούν.
Ασφαλώς βασική του υποχρέωση είναι η πληρωμή του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ» τα μέλη του τεχνικού τιμ δεν έχουν πληρωθεί, ενώ στους παίκτες οφείλονται οι μισθοί τριών μηνών, ενώ σε κάποιους αγγίζουν και τους τέσσερις μήνες.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό οι ποδοσφαιριστές είχαν εκφράσει ανοικτά το παράπονό τους για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα και ο Θανάσης Τζήμας είχε υποσχεθεί ότι μετά το εντός έδρας ματς κόντρα στην Πύδνα θα έκανε πληρωμές. Ωστόσο αυτό δεν έγινε, αφού το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν ελάχιστο.
Ακόμη πιο πενιχρά ήταν τα έσοδα από την αναμέτρηση με τον Πιερικό, αφού οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Π. Μαγουλάς» ήταν λίγοι. Επομένως ίσα-ίσα που καλύφθηκαν τα έξοδα για το διαιτητικό τρίο, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης και φυσικά προκύψει κάποια τιμωρία για την ομάδα.
Από την πλευρά του ο κ. Τζήμας δεν φαίνεται διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη. Είχε υποσχεθεί να φέρει κάποια χρήματα, αλλά πλέον φαίνεται πως οι πηγές χρηματοδότησης έχουν «στερέψει» και ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Μετά από τα παραπάνω οι παίκτες της Νίκης είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Πάσχα με… άδειες τσέπες. Εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης ο Στέφανος Ξηροφώτος τους έδωσε πενθήμερη άδεια, η οποία ξεκίνησε από τη Μεγάλη Τρίτη. Άλλωστε ξέρει ότι δεν έχει λόγο να τους κρατά περισσότερο στο γήπεδο βλέποντας ότι ο Θανάσης Τζήμας δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Πάντως το παρήγορο είναι πως κάποιοι έδειξαν στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να αισθάνονται μόνοι. Ο λόγος για τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, η οποία έμεινε πιστή στη συνήθειά της. Όπως πράττει κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα, έτσι και φέτος επισκέφθηκε τους παίκτες στην προπόνηση και τους δώρισε μία λαμπάδα και ένα τσουρέκι, δώρα συμβολικά φυσικά, τα οποία δέχθηκαν με χαρά οι ποδοσφαιριστές.
Τέλος, χθες Μ. Πέμπτη ολοκληρώθηκε το καμπ ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Νίκης υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας. Οι συμμετέχοντες, τόσο οι προπονητές, όσο και οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές, αποκόμισαν άριστες εντυπώσεις επαινώντας την πρωτοβουλία των ανθρώπων του βολιώτικου συλλόγου.

Άρχισε η εκκαθάριση του μητρώου μελών
Η προθεσμία για την εξόφληση συνδρομών από 18 μηνών και πάνω εξέπνευσε τη Μεγάλη Τετάρτη. Όσοι δεν φρόντισαν να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητά τους θα διαγράφονται από το μητρώο μελών του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ως εκ τούτου δεν μπορούν να μετέχουν στις εκλογές και στις γενικές συνελεύσεις. Η διαδικασία ξεκίνησε από χθες, προκειμένου όλα να είναι έτοιμο μέχρι τις 22 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.
Σχετικά με τις αρχαιρεσίες στον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», η εφορευτική επιτροπή αναφέρει τα εξής: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» στις 29-3-2017, ανακοινώνει ότι θα βρίσκεται καθημερινά κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 18:00-21:00 στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και:
1) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο διοικητικό συμβούλιο των εκλογών της 22ης Απριλίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» και ώρα 10:00-20:00.
2) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την εξελεγκτική επιτροπή.
3) Τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.
Επισημαίνεται, ότι μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης για την εκκαθάριση του μητρώου μελών, τα παλιά μέλη που οφείλουν συνδρομές 18 μηνών και άνω μπορούσαν να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. Κατόπιν αυτού τα μη ενεργά μέλη θα διαγραφούν από το μητρώο του σωματείου.
Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 και ώρα 21:00 με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα ενεργά μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα των εκλογών».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το