Πολιτισμός

Προβολή της ταινίας “Αόρατη Sue” από το CineDoc Kids Βόλου

Την Κυριακή 31 Μαρτίου, ώρα 11.30, στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου CineDoc Kids και σε συνδιοργάνωση με την Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, θα προβληθεί για παιδιά και γονείς η ταινία « Η Αόρατη Sue».

Μετά από ένα ατύχημα στο εργαστήριο της μητέρας της, η 12χρονη Sue αποκτά την ικανότητα να γίνεται αόρατη. Λίγο αργότερα, όμως η μητέρα της απαγάγεται κι έτσι αποφασίζει να αναλάβει η ίδια δράση, παρέα με τους νέους ιδιαίτερους φίλους της.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Η διαφορετικότητα στο σχολείο» με την κα Βίκυ Δημουλά, Ψυχοθεραπεύτρια–Οικογενειακή Θεραπεύτρια.
Η ταινία είναι στα γερμανικά και θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους. Κατάλληλη για παιδιά άνω των 9 ετών. Διάρκεια: 90 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ/ Παιδικό, Φοιτητικό και ΑμεΑ: 4 ευρώ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, εισιτήρια αριθμημένων θέσεων πωλούνται στο κατάστημα «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86- Τ. Οικονομάκη), Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες καταστημάτων, και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 11.00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το