Τοπικά

Προβολή της Σκιάθου στην τουριστική αγορά της Ρουμανίας

Προβολή της Σκιάθου μέσω εταιρείας που εξειδικεύεται στην τουριστική αγορά της Ρουμανίας, περιλαμβάνει η τεχνική έκθεση που εγκρίθηκε στον Δήμο. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή δράσης, ο Δήμος Σκιάθου έχει την ανάγκη της τουριστικής προβολής του, στο πλαίσιο μίας γενικότερης πολιτικής για την ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση των συμφερόντων και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας. Οι συνέπειες του κορωνοϊού στον τουριστικό τομέα είναι τεράστιες με συνέπεια τη μείωση των αφίξεων. Οι συνέπειες του κορωνοϊού καθιστούν επιτακτική και άμεση ανάγκη την πραγματοποίηση δράσεων προβολής στην αγορά της Ρουμανίας με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας προς το νησί, την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από τη Ρουμανία και την προβολή του νησιού για πρώτη φορά στην πόλη του Ιάσιου.

Για αυτούς τους λόγους κρίθηκε σημαντική η ανάθεση υπηρεσιών σε εταιρεία που διαθέτει αεροπορικό στόλο και συνδέει το αεροδρόμιο της Σκιάθου με πόλεις της Ρουμανίας. Το κόστος της προβολής ανέρχεται στο ποσό των 6.200 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Η προβολή θα γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook – instagram με πάνω από 100.000 ακόλουθους) της εταιρείας, 54 δημοσιεύσεις και banners – με στόχο το κοινό των πόλεων: Τιμισοάρα, Ιάσιο, Κλουζ-Ναπόκα και Βουκουρέστι.
Επίσης η προβολή θα γίνει και μέσω διαφημίσεων google και google ads με στόχο την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από τη Ρουμανία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το