Τοπικά

Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στη Σκιάθο – Η λάσπη κάλυψε δρόμους και αυλές (photos, video)

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Σκιάθο από τo σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά. Η λάσπη έφτασε μέχρι τις αυλές των σπιτιών στον Τρούλο της Σκιάθου και κάλυψε τραπεζοκαθίσματα και αυτοκίνητα. Tα δωμάτια από τα ξενοδοχεία πλημμύρισαν και οι ξενοδόχοι έχουν αγανακτήσει. Σημειώνεται ότι πληροφορίες για αγνοουμένη γυναίκα στη Σκιάθο δεν επιβεβαιώνονται.
Χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την περιοχή:

Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Mαγνησίας και του Δήμου Σκιάθου επιχειρούν στο νησί.
Στο ξενοδοχείο Skiathos Palace μεταφέρθηκαν 250 τουρίστες από τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Οι τουρίστες διέμεναν σε ξενοδοχεία και καταλύματα στις περιοχές Τρούλου της Αγίας Παρασκευής και των Κουκουναριών. Η μεταφορά τους έγινε για λόγους ασφαλείας αφού τις επόμενες ώρες αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Διακοπή ρεύματος λόγω ζημιάς σε υποσταθμό της ΔΕΗ

Για περισσότερες από έξι ώρες διακόπηκε το ρεύμα σε αρκετά σημεία της Σκιάθου. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο κτίριο Ραγιά όπου έχει πλημμυρίσει από νερά. Σύμφωνα με τους τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ είναι άγνωστη η αποκατάστασή της.

Κατολίσθηση στον δρόμο προς Ασέληνο
Διακόπηκε η κυκλοφορία στον δρόμο από Τρούλο προς Ασέληνο λόγω κατολίσθησης στην περιοχή «στήλες». Από την κατολίσθηση έπεσαν 13 πεύκα και έκλεισε ο δρόμος. Στην περιοχή βρίσκονται οχήματα του Δήμου και της Πυροσβεστικής.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Skiathoslife.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΛΙΟ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΤΡΟΥΛΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΛΙΟ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΤΡΟΥΛΟ

Publiée par SkiathosLife.gr sur Dimanche 30 septembre 2018

Διαφορετική είναι η εικόνα σε Σκόπελο και Αλόννησο, όπου δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με τον Δήμαρχο Αλοννήσου να διαβεβαιώνει πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το