Θ Plus

Προβλέψεις για το 2020 από την Άνιελ

Άμεση σχέση με τα γεωφυσικά φαινόμενα και το νερό θα έχει η νέα χρονιά, σύμφωνα με τη διπλωματούχο αστρολόγο και ερευνήτρια ταρώ Άνιελ. Το 2020 είναι η εποχή του ποντικού και συγκεκριμένα η νέα χρονιά ανήκει στο «μεταλλικό ποντίκι» που σημαίνει ότι θα υπάρχει πολύ νερό.
«Κάθε ζώο στην κινέζικη αστρολογία ανήκει σε ένα σημείο. Αν δούμε τι συνέβη πριν από 60 χρόνια, αυτό θα γίνει και φέτος» ανέφερε η κ. Άνιελ που δίνει συμβουλές για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.
«Εκτός από τις πολλές ανακαλύψεις, υπήρχαν και καταστροφές όπως σεισμοί και πλημμύρες. Από την άλλη, υπήρχαν και καλά στοιχεία, καθώς είχαν ανακαλυφθεί φάρμακα για ασθένειες, είχαν μπει καινούργια δεδομένα στη ζωή των ανθρώπων. Επίσης, τη δεκαετία του ’60 πολλά κράτη δήλωσαν ανεξαρτησία, όπως η Κύπρος» σημείωσε.
Το 2020 εμπεριέχει πολύ το υγρό στοιχείο και αναμένεται σε παγκόσμιο επίπεδο να σημειωθούν κατολισθήσεις και σεισμοί ειδικά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, ενώ την ίδια περίοδο πριν 60 χρόνια είχαν σημειωθεί και πολλά αεροπορικά ατυχήματα.

Στον χώρο της Υγείας, το ποντίκι σχετίζεται με τα νεφρά. «Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» επισήμανε η αστρολόγος.
Στον τομέα της οικονομίας, το 2020 δεν προβλέπεται να είναι η χρονιά των επενδύσεων, ενώ δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη ανάπτυξη.
«Από το 2021 και μετά θα ξεκινήσει σιγά σιγά να ανακάμπτει η παγκόσμια οικονομία» πρόσθεσε.
Όπως ανέφερε η κ. Άνιελ, που διατηρεί μόνιμη στήλη στη «Θ» από το 2002, οι επενδύσεις που σχετίζονται με το νερό και το ξύλο, όπως η ναυτιλία, οι μεταφορές, η επικοινωνία και τα μπαρ, θα ευνοηθούν το 2020.
Το 2020 προμηνύεται, σύμφωνα με την Άνιελ, ως μία χρονιά με πολύ φλερτ. «Θα υπάρχουν ερωτικά σκάνδαλα και ρομάντζα» δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι θα αφορούν καλλιτέχνες αλλά και πολιτικά πρόσωπα.
Επίσης, για τη νέα χρονιά προέβλεψε και θανάτους προσώπων που είναι πολύ αγαπητά στο ευρύ κοινό.

Η Ελλάδα θα δεχθεί όμως τα λιγότερα συγκριτικά με τις αλλαγές που θα δεχθούν οι άλλες χώρες.
«Ό,τι και να γίνει η Ελλάδα έχει μία δύναμη που την προστατεύει. Ακόμα και όταν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού, γίνεται πάντα κάτι και ανακάμπτει, «παίρνει» ανάσα και σηκώνει κεφάλι. Έχει μια δική της δύναμη» δήλωσε η κ. Άνιελ.
Ακόμη επισήμανε ότι η χώρα μας δεν κινδυνεύει από πόλεμο το 2020.
«Θα βρίσκεται σε μία πολεμοχαρή κατάσταση, αλλά δεν θα βιώσει πόλεμο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε.
«Η Ελλάδα θα ανακάμπτει βήμα βήμα».

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν τη νέα χρονιά είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι αλλά και οι Αιγόκεροι. Χαρακτηριστικά η διπλωματούχος αστρολόγος σημείωσε ότι «ο Δίας που μπήκε στον Αιγόκερο θα δώσει χρήματα που θα μείνουν. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της γης, όπως ο Ταύρος και ο Παρθένος που θα λάβουν χρήματα αν δουλέψουν σωστά και χωρίς υπερβολές», ενώ το 2020 είναι η χρονιά για τους Αιγόκερους που θα διαπρέψουν στην καριέρα.
Η κ. Άνιελ συμβουλεύει όλους να είναι πολύ προσεκτικοί το 2020 σε κάθε τους βήμα, είτε είναι μικρό ή μεγάλο. Καθημερινά δεκάδες επισκέπτονται το κανάλι της στο youtube Aniel’s Tips ή τη σελίδα της στο facebook για συμβουλές ή για να επικοινωνήσουν μαζί της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το