Τοπικά

Πρωτοβουλία Πολιτών No Burn: Δεν είναι αθώοι – Αύριο όλοι στα Δικαστήρια Βόλου

Tην παραδειγματική τιμωρία της Χρυσής Αυγής ζητεί η Πρωτοβουλία Πολιτών No Burn και καλούν τους πολίτες σε συγκέντρωση αύριο στις 10:00 το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Βόλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Επτά χρόνια πριν, τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής αποπειρώνται να δολοφονήσουν τον αιγύπτιο αλιεργάτη Αμπουζίντ Εμπάρακ, αποπειρώνται να δολοφονήσουν στελέχη του ΚΚΕ και μέλη του ΠΑΜΕ και δολοφονούν τον Παύλο Φύσσα. Ο φυσικός αυτουργός Ρουπακιάς, άνθρωπος των δυνάμεων καταστολής, όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη σύλληψή του, θεωρείται ως ο μόνος αυτουργός της δολοφονίας, ενώ και αυτός κυκλοφορεί μέχρι σήμερα ελεύθερος. Μετά από πεντέμισι χρόνια εσκεμμένων κωλυσιεργιών, η Αστική Δικαιοσύνη εισηγείται την απαλλαγή της Χρυσής Αυγής από οποιαδήποτε ευθύνη!
Όμως η Χρυσή Αυγή είναι ένα μόρφωμα στρατευμένο και καθοδηγούμενο από ναζιστικές πρακτικές και φασιστικά ιδεολογήματα, είναι μια εγκληματική συμμορία θρασύδειλων ανθρωποειδών, με σαφή ιεραρχική δομή και δηλωμένη υποταγή στον αρχηγό Μιχαλολιάκο, που δρα με τη συγκάλυψη της κοινοβουλευτικής–κομματικής «νομιμότητας» και την ανοχή όλου του πολιτικού συστήματος.
Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Βόλου ενάντια στην καύση των σκουπιδιών NO BURN», ως άνθρωποι και ελεύθεροι πολίτες αυτής της χώρας, στεκόμαστε απέναντι στους ναζί και στο φασιστικό μίσος! Δηλώνουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στα θύματα της φασιστικής βίας!
Καλούμε όλους αύριο, Τετάρτη 7/10 στις 10.00 πμ, έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου!
Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής!
Να τσακίσουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το