Τοπικά

Πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη

elme

Πρωτοβουλία για τον συντονισμό και την οργάνωση μιας ενωτικής εκδήλωσης τιμής και αγώνα για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη, λαμβάνει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας η οποία καλεί όλους τους συναρμόδιους φορείς σε κοινή συνάντηση, με συγκεκριμένη οργανωτική πρόταση. Η συνάντηση έχει οριστεί για την Παρασκευή 14 Νοέμβρη στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Εργατικού Κέντρου Βόλου, του παραρτήματος Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ, όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων, των φοιτητικών συλλόγων, φορέων και κινημάτων, εργαζόμενων και ανέργων της περιοχής.
Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «φέτος, παρότι πέρασαν 40 ολόκληρα χρόνια από τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου, το κεντρικό σύνθημα Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία βροντοφωνάζεται και πάλι στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας.
Η πολιτική των μνημονίων που με συνέπεια εφάρμοσαν οι μνημονιακές «κυβερνήσεις» με τις ευλογίες και τη στήριξη του κυρίαρχου πολιτικού κατεστημένου δεν εξυπηρετεί την χώρα και την πλειοψηφία του λαού της». Σκοπός της πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ είναι η διατράνωση της αντίδρασής σ’ αυτές τις πολιτικές, καταλήγει η ανακοίνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το