Τοπικά

Πρωτότυπος αγώνας σερβιτόρων στο κέντρο της Λάρισας – Έτρεξαν με το δίσκο στο χέρι

Η ADM Production διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά τον διεθνή διαγωνισμό σερβιτόρων «Waiters on the move – Με το δίσκο στο χέρι» στην πόλη της Λάρισας, με την συμμετοχή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

Ένας διαγωνισμός που έχει χαρακτηριστεί θεσμός και θα συντελεί στην προβολή της χώρας μας ως τουριστικό προορισμό σε πανελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στην προβολή όλων των φορέων συμμετείχαν στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση.

Κάθε διαγωνιζόμενος, κρατώντας στο χέρι ένα δίσκο που περιείχε ένα μπουκάλι και 4 ποτήρια. Με όλα αυτά οι διαγωνιζόμενοι διένυσαν ακόμη και τρέχοντας την απόσταση από το Αρχαίο θέατρο στην οδό Βενιζέλου, προς την οδό Παπαναστασίου,την οδό Παπακυριαζή πέρασαν μέσα από τις οδούς Ασκληπειού και Κούμα και έφτασαν στο σημείο τερματισμού στην Κεντρική πλατεία της πόλης με τις λιγότερες κατά το δυνατόν απώλειες.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος και οι διαγωνιζόμενοι αρκετά ανταγωνιστικοί. Γι’ αυτό και τα ατυχήματα και οι πτώσεις από τους δίσκους ξεκίνησαν από την αφετηρία!

Έκπληκτοι και οι Λαρισαίοι που είδαν ανάμεσα στους πεζόδρομους στο κέντρο της πόλης να προσπερνάνε οι διαγωνιζόμενοι με το δίσκο στο χέρι. Αν μη τι άλλο φαίνεται όλοι να το διασκέδασαν σε αυτό τον πρωτότυπο αγώνα. Εκεί έγιναν και οι απονομές των μεταλλίων στους τρεις πρώτους που διέσωσαν ότι μετέφεραν στο δίσκο. Μεταξύ των νικητών και μια γυναίκα.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το