Αθλητισμός

Πρωτότυποι αγώνες σκυταλοδρομίας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

H Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λάρισας, ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Λάρισας σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877» θα διοργανώσουν τους φιλανθρωπικούς ομαδικούς αγώνες σκυταλοδρομίας κοινωνικού χαρακτήρα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα αγωνιστικού χαρακτήρα 10 χιλιομέτρων, καθώς και παιδικών σκυταλοδρομιών 4×50μ, 4×100μ. με την επωνυμία: “Λάρισα Βίκος Street Relays 2016”, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τις 11 έως τις 13:00 στην κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Η διαδρομή θα είναι στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι αγώνες που διεξάγονται για πρώτη φορά στη Λάρισα έχουν αποκλειστικά κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς όλοι όσοι θα συμμετέχουν στην εντυπωσιακή αυτή αθλητική γιορτή, θα στηρίξουν το «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Λάρισας».

Τα Street Relays Gr, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

Οι εγγραφές γίνονται στο δημαρχείο της Λάρισας καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 4 έως της 8 το απόγευμα από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 14/10/2016.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το