Τοπικά

Πρώτος των πρώτων στη Μαγνησία ο Θωμάς Βασιλούλης “Θ”

SANYO DIGITAL CAMERA

Ο Θωμάς Βασιλούλης από το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υποψηφίων της Μαγνησίας αγγίζοντας τα 19.459 μόρια. Ο ίδιος στοχεύει στην Ιατρική Σχολή, ενώ παρακολούθησε τη Θετική Κατεύθυνση.
Παρά τα πολύ δύσκολα θέματα που έπεσαν φέτος, κατάφερε και έγραψε πολύ υψηλή βαθμολογία πετυχαίνοντας το στόχο του.
Ο ίδιος τόνισε πως «είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί ευοδώθηκαν όλες οι προσπάθειες που έκανα και πιστεύω ότι πέτυχα το στόχο μου».
Αναλυτικά η επίδοσή του στα έξι μαθήματα είναι η εξής: Στη Βιολογία Κατεύθυνσης έγραψε 19,7, Χημεία Κατεύθυνσης 19,3, Μαθηματικά Κατεύθυνσης 19,7, Φυσική Κατεύθυνσης 19,3, Έκθεση 18,2, Βιολογία Γενικής Παιδείας 18,8.

«Τα θέματα ήταν δύσκολα και διάβαζα αρκετά για να πετύχω το στόχο μου, αλλά παράλληλα είχα και κάποιες εξόδους κατά τη διάρκεια της χρονιάς για να ξεφύγω από την πίεση της καθημερινότητας. Βέβαια απαιτούταν πολύ καλή προετοιμασία, επιμονή και θέληση. Προσωπικά προετοιμαζόμουν εντατικά από πέρυσι».

Μάλιστα αναφερόμενος στις γενικότερες επιτυχίες συμμαθητών του από το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, που βρίσκεται σε μια εργατική περιοχή, τόνισε πως αυτό είναι πολύ καλό, γιατί δείχνουμε ότι θέση στα πανεπιστήμια έχουν και τα παιδιά που προσπαθούν χωρίς να παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το οικονομικό υπόβαθρο της οικογένειας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το