Τοπικά

Πρωτόγνωρη επίθεση του Δήμου Βόλου σε υπηρεσιακό παράγοντα που απέρριψε απόφαση για τα Σφαγεία

κτίριο αποκεντρωμένης διοίκησης

Με υπηρεσιακό παράγοντα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας «τα βάζει» η δημοτική αρχή Βόλου, κάνοντας μάλιστα περιφρονητικό λογοπαίγνιο με το επώνυμό του, με αφορμή την απόρριψη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Σφαγείων ως μη νόμιμη.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Αχ. Μπέου αναφέρεται ότι:

«Όταν ο Τσέλιγκας δεν περιορίζεται στα πρόβατά του αλλά επιχειρεί ν ασκήσει διοίκηση τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Έτσι ο κ. Τσέλιγκας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απεφάνθη ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Σφαγείων δεν είναι νόμιμη και την απέρριψε.
Ωστόσο ο κ. Τσέλιγκας προφανώς λάτρης της γραφειοκρατίας και όχι της ουσίας, φαίνεται να μην συνειδητοποιεί το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργεί, αφού τώρα οι ήδη μεγάλες απαιτήσεις του Δημοσίου για φόρους και εισφορές, περασμένων ετών και διοικήσεων, θα γίνουν τεράστιες με την επιβολή προστίμων και προσαυξήσεων.
Και αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες του Βόλου θα κληθούν να αναλάβουν κι άλλα αβάσταχτα βάρη, αφού είναι προφανές ότι το Δημόσιο θα στραφεί κατά του Δήμου.
Εν τέλει ο κ. Τσέλιγκας αν δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες, ας ενδιαφερθεί για το που θα σφάζουν τα αμνοερίφια, αφού και η τύχη των Σφαγείων τίθεται πλέον εν κινδύνω».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το