Τοπικά

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Αλέξανδρου Μ. Μεϊκόπουλου

“Το 2015 ξεκίνησε μια προσπάθεια να σταθούμε στα πόδια μας και να δημιουργήσουμε συνθήκες σταθερότητας για την κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.
Μια χώρα που είχε πληγεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση.
Σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδρομή που είχε θυσίες, η Κυβέρνηση δεν έπαψε ποτέ να αφουγκράζεται και να παλεύει, στο μέτρο του δυνατού, για τις αγωνίες και τις ανάγκες των εργαζομένων, των άνεργων και των ασθενέστερων ομάδων. Τον Αύγουστο αυτή η διαδρομή έφτασε επίσημα στο τέλος της.
Μια νέα χρονιά έρχεται! Η πρώτη μεταμνημονιακή χρονιά, όπου μπορούμε από καλύτερη θέση να δώσουμε στον κόσμο το στίγμα της πολιτικής μας, με τις αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύουμε για ένα δικαιότερο κοινωνικό κράτος, για μια σύγχρονη Ελλάδα, πρότυπο δημοκρατίας και αλληλεγγύης, που αφήνει πίσω τα λάθη του παρελθόντος.
Πρόθεσή μας να συνεχίσουμε το έργο της ανασυγκρότησης της χώρας και να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο ότι οι θυσίες του κόσμου δεν θα πάνε χαμένες.
Το 2019 παίρνουμε το τιμόνι στα χέρια μας, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και παλεύουμε για την ανάπτυξη του τόπου, την ευημερία για τους πολλούς, την ισότητα, την ισονομία, τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ειρήνη και τη σταθερότητα, συντονίζοντας τις προσπάθειές μας με όσους κι όσες, αγωνίζονται, στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, τον ρατσισμό, τα κελεύσματα της ακροδεξιάς.
Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι για όλους μια χρονιά εποικοδομητική με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!
Εύχομαι όλοι μαζί, με σύμπνοια, να βαδίσουμε μπροστά, με τη γνώση ότι παλέψαμε και μπορούμε πλέον να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον που μας ανοίγεται και μας αξίζει!
Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το