Αθλητισμός

Πρώτο μετάλλιο για την κολύμβηση του Μαγνησιακού – «Χρυσός» ο Γιαννιτσάκης

Ο κολυμβητής Βασίλης Γιαννιτσάκης εκπροσώπησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Μαγνησιακό στους Πανελλήνιους Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, που έλαβαν χώρα στην Αθήνα. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο στην κατηγορία των 12 ετών, ενώ επίσης κατέλαβε δύο τέταρτες θέσεις στα 400μ. ελεύθερο και 400 μικτή ατομική.

Πρόκειται για τους τελευταίους αγώνες της κατηγορίας αυτής στους οποίους συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα και επί της ουσίας είναι προετοιμασία για τις διοργανώσεις στις οποίες οι κολυμβητές θα παίρνουν μέρος στις αγωνιστικές κατηγορίες. Είναι αγώνες ιδιαίτερης σημασίας καθώς οι κολυμβητές αποκτούν σημαντική εμπειρία τόσο σε κολυμβητικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, μια και συναγωνίζονται με πολυάριθμους κολυμβητές υψηλού, για την ηλικία τους, επιπέδου.
Η επιτυχία αυτή έρχεται να σφραγίσει μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά για την ομάδα του Μαγνησιακού. Οι νεαρότεροι κολυμβητές ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους χρονιά και ανταποκρίθηκαν το ίδιο καλά στους Θερινούς Αγώνες της Περιφέρειας που ήταν και ο κύριος αγωνιστικός τους στόχος.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα για τα «δελφίνια» του Μαγνησιακού ήταν τα εξής: Γαλάνη Κωνσταντίνα 8η θέση στα 50μ. πρόσθιο και 100μ. πρόσθιο, Ντίτσας Γρηγόρης 9η θέση στα 50μ. πρόσθιο και 8η θέση στα 100μ. πρόσθιο, Σταθόπουλος Μαρίνος 18η θέση στα 50μ. ύπτιο και 15ος στα 50μ. πρόσθιο, Συτζάκης Αποστόλης 14η θέση στα 50μ. ύπτιο και 25η θέση στα 50μ. ελεύθερο, Χρόνη Ανδριάνα 32η θέση στα 50μ. ύπτιο και 42η θέση στα 50μ. ελεύθερο, Γιαννιτσάκης Βασίλης 1η θέση στα 200μ. ελεύθερο, στα 400μ. ελεύθερο και στα 200μ. ύπτιο.
Το ΔΣ και ο πρόεδρος του Μαγνησιακού συγχαίρουν την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης για τις επιτυχίες της και εύχονται καλή συνέχεια στην προετοιμασία της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το