Παραπολιτικά

Πρωτιά του Π.Θ. στην παραγωγή ελαιολάδου

Οι διακρίσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ελαιόλαδο που παράγει από το αγρόκτημα της Πάου, δείχνει την ικανότητα που έχει αναπτυχθεί στην αξιοποίηση των πόρων της πηλιορείτικης γης σε συνδυασμό με την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Γι’ αυτό και, όπως ανέφερε ο πρύτανης Ζήσης Μαμούρης, «ενδεχομένως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να είναι το πρώτο στην Ελλάδα, κατά πάσα πιθανότητα και από τα πρώτα παγκοσμίως, που παράγουν ελαιόλαδο με υψηλή ποιότητα, με στόχο να βοηθήσουμε τον τόπο μας και να μεταφέρουμε καινοτομία και τεχνογνωσία. Έτσι υπηρετούμε ένα όραμα του Πανεπιστημίου, που είναι η προσφορά στη Μαγνησία και στη Θεσσαλία».
Φ.Σ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το