Αθλητισμός

Πρώτη γεύση από τον Ολυμπιακό Βόλου – Αντιμετωπίζει τους Νέους του Ολυμπιακού Πειραίως

Την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τον Ολυμπιακό Βόλου της περιόδου 2018-19 θα έχουν σήμερα οι φίλοι της ιστορικής ομάδας. Στις 7 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έχοντας αντίπαλο την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στο Ελατοχώρι της Πιερίας ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Κατά το διάστημα της εκεί παραμονής του το βάρος δόθηκε στην φυσική κατάσταση, αλλά και στο να «δέσουν» ψυχικά οι παλαιοί με τους νέους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να λειτουργεί ως οικογένεια. Και οι δύο στόχοι έχουν επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, οπότε η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού πηγαίνει στο επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο το μοντάρισμα της ομάδας.
Φέτος, στον Ολυμπιακό έχουν έρθει παίκτες εγνωσμένης αξίας, ενώ παρέμεινε και ο περσινός βασικός κορμός. Σε κάθε παιχνίδι θα γίνεται μάχη για μια θέση στην ενδεκάδα, αφού οι επιλογές είναι πολλές και όλες τους ιδιαίτερα ποιοτικές. Χωρίς αμφιβολία τα φιλικά παιχνίδια θα βοηθήσουν τον Περικλή Αμανατίδη και τους συνεργάτες του, στο να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που θα έχουν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το σημερινό πρώτο τεστ προετοιμασίας με αντίπαλο την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς, ίσως αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο για να δει το προπονητικό τιμ ορισμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές σε συνθήκες αγώνα. Το συγκεκριμένο φιλικό ίσως δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αρχίσουν οι παίκτες να μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
Ο κ. Αμανατίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δοκιμάζοντας σχήματα και συστήματα, απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς αποτελείται από ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει δώσει δύο φιλικά με άλλες ομάδες της Μαγνησίας τα οποία ήταν νικηφόρα. Αρχικά κέρδισε 1-0 τον Γ.Σ. Αλμυρού και στη συνέχεια 2-1 τον Θησέα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε και ανακοίνωση σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον σημερινό αγώνα, καθώς και τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων. Αναλυτικά:
«Στα πλαίσια διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς Κ19, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στις 19.00, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
– Τιμή εισόδου: 7 ευρώ.
– Γυναίκες-παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ.
– Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5 ευρώ.
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, με είσοδο από την Θύρα 4, είτε από την κεντρική είσοδο του σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες της ομάδας μας και τα οποία συνεχίζουν να διατίθενται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18.00».

Πρόσκληση της Ακαδημίας
Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από το 2000 έως το 2004, όπως παρευρεθούν την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 18.30, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα υποδομής Κ15 καθώς και την ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το