Κόσμος

Οι πρώτες φωτογραφίες του Φιντέλ έξι μήνες μετά

φιντέλ

Τις πρώτες φωτογραφίες του ιστορικού ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο έπειτα από έξι μήνες, έδωσαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, δίνοντας τέλος στη φημολογία για επιδείνωση της υγείας του.

Οι εικόνες δείχνουν τον 88χρονο Φιντέλ στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, Ντάλια, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακών Φοιτητών, Ράντι Περντόμο Γκαρσία. και δημοσιεύθηκαν στην κρατική εφημερίδα Granma και άλλα επίσημα μέσα ενημέρωσης.

Το άρθρο με τίτλο «Ο Φιντέλ είναι ένα εξαιρετικό ον» και οι φωτογραφίες που το συνοδεύουν επισημαίνουν ότι το ραντεβού έλαβε χώρα στις 23 Ιανουαρίου.

Οι εικόνες του Φιντέλ Κάστρο έρχονται λίγες εβδομάδες μετά την έντονη φημολογία για την κατάσταση της υγείας του, καθώς είχε πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση. Η τελευταία ήταν στις 8 Ιανουαρίου 2014, όταν παρευρέθηκε στα εγκαίνια μίας γκαλερί κοντά στο σπίτι του.

Οι φήμες για την υγεία του Κάστρο δίνουν και παίρνουν από την ημέρα που παραιτήθηκε από την εξουσία το 2006, παραδίδοντας τα ηνία της χώρας στον αδελφό του, Ραούλ.

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το