Αθλητισμός

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός Βόλου – Photos

Ο πρώτος φετινός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου επετεύχθη, αφού κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τον Σαρακηνό 3-0 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» και διατήρησαν το +5 από τη δεύτερη Αγία Άννα μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα μπαράζ ανόδου, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες.

Στον Ολυμπιακό αρκούσε και ο ένας βαθμός, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη για να ευχαριστήσουν και τον κόσμο τους που για μία ακόμη φορά έδωσε βροντερό «παρών» στις κερκίδες. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ζητώντας φυσικά «άνοδο στον Παγασητικό».
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού Στέλιος Αρσένος παρέταξε το ακόλουθο σχήμα: Τερματοφύλακα τον Σταυράκη, ακραίους οπισθοφύλακες τους Κακάμη δεξιά, Καμπέρη αριστερά και στόπερ τους Παπαϊωάννου, Γκαλίτσιο. Οι Παπακώστας, Ζέρης, Νούσιος αποτέλεσαν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Ματέα ξεκίνησε ως δεξιός εξτρέμ, με τον Σέττο να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από τα δεξιά, αν και οι δύο παίκτες άλλαξαν πλευρά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τέλος, ο Βλάχος αγωνίστηκε στη θέση του σέντερ φορ. Επίσης, με την έναρξη του β’ ημιχρόνου άλλαξαν θέσεις οι Καμπέρης και Παπακώστας, με τον πρώτο να προωθείται στα χαφ και τον δεύτερο να αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.


Από την άλλη πλευρά, το τεχνικό δίδυμο των Βασίλη Πανόπουλου και Γιώργου Κασιούρα επέλεξε για τον Σαρακηνό την παρακάτω ενδεκάδα: Γκολκίπερ τον Κωνσταντίνου, δεξιό μπακ τον Γιαμαλή και αριστερό τον Τσάνιο, με τους Σταματίου και Ράπτη δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Γκλαβίνης τοποθετήθηκε στη μεσαία γραμμή μπροστά από τους σέντερ μπακ, ενώ οι Γκαλμποκίνης και Τσιανάκας ήταν οι εσωτερικοί μέσοι. Από τα δεξιά επιχειρούσε ο Μυλωνάς και από τα αριστερά ο Καραγιάννης, με τον Καλλιακούδα ανάμεσά τους ως «ψευτοεννιάρι».
Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός ήταν υποτονικός, με τους παίκτες του καλά κλεισμένους. Η πρώτη του τελική καταγράφηκε στο 10’ με το σουτ του Σέττου που μπλόκαρε ο Κωνσταντίνου, ενώ το γυριστό σουτ του Βλάχου στο 14’ πέρασε άουτ. Για τους φιλοξενούμενους, ένα σουτ του Μυλωνά στο 15’ μπλόκαρε εύκολα ο Σταυράκης, που γενικά πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 36’ για την επόμενη καλή φάση με τον Σέττο να σεντράρει και τον Βλάχο να παίρνει την κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο. Άουτ κατέληξε και το σουτ του Σέττου στο 42’.
Τα γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθαν στην επανάληψη, με την ομάδα να παρουσιάζεται αποτελεσματική στο διάστημα αυτό. Στο 56’ έγινε το 1-0 μετά από κεφαλιά-πάσα του Ματέα και σουτ εντός περιοχής του Ηλία Βλάχου. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης ανέτρεψε τον Κακάμη και ο διαιτητής Κούστας έδειξε σωστά τη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαλίτσιος που με ψύχραιμο τρόπο έγραψε το 2-0.
Στο 70’ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διπλή ευκαιρία με τους Κακάμη και Κυρίτση. Ωστόσο, δεν άργησαν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα. Ήταν στο 76ο λεπτό όταν συνδυάστηκαν Ματέα, Καμπέρης, Κατσαγεωργίου, με τελικό αποδέκτη τον Αναστασίου που πλάσαρε εύστοχα για το 3-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού το σουτ του Σιόβα στο 88’ ήταν άστοχο.
Διαιτητής: Κούστας.
Βοηθοί: Καλορογιάννης, Αλέκος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπαϊωάννου (65’ Κυρίτσης), Γκαλίτσιος, Παπακώστας, Ματέα, Νούσιος (65’ Αναστασίου), Βλάχος (84’ Σιόβας), Ζέρης (84’ Γιαρλέλης), Σέττος (74’ Κατσαγεωργίου).
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κωνσταντίνου, Τσάνιος, Σταματίου, Γιαμαλής, Ράπτης, Γκαλμποκίνης (61’ Αγγελής), Μυλωνάς (87’ Τζώρτζης), Τσιανάκας (85’ Χατζηεφραιμίδης), Γκλαβίνης (61’ Ζάχος), Καραγιάννης (61’ Δημητριάδης), Καλλιακούδας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κενό

  Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τις γραμμές του ΟΣΕ πριν την Αγριά στην Παιδόπολη.…

9 Απριλίου 2024

Στο νοσοκομείο 6χρονη μετά από μεγάλη κατανάλωση κρασιού

Στο νοσοκομείου Πύργου έπειτα από υπερβολική κατανάλωση κρασιού μεταφέρθηκε ένα κοριτσάκι 6 ετών, το μεσημέρι…

9 Απριλίου 2024

Μεγάλο «διπλό» στην Α’ ΕΠΣΘ η Ακρόπολη, 1-2 τον Τοξότη

  Μεγάλο «διπλό» πανηγύρισε η Ακρόπολη στην έδρα του Τοξότη με 1-2. Η ομάδα του…

9 Απριλίου 2024

Κάλεσμα του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου σε κινητοποίηση

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας συμπορεύεται αγωνιστικά μαζί με τους υγειονομικούς τα εργατικά σωματεία…

9 Απριλίου 2024

Χρήσιμες συμβουλές από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών

  Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά, υπενθυμίζονται χρήσιμες συμβουλές…

9 Απριλίου 2024

Κι άλλη απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στον Αλμυρό

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου και άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών…

9 Απριλίου 2024