Τοπικά

Προτάσεις καλλιτεχνών για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δέχεται ο Δήμος Βόλου

Ενόψει διαμόρφωσης του εορταστικού προγράμματος για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου καλεί τους καλλιτέχνες της πόλης, ομάδες και μεμονωμένα άτομα, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Όπως ειδικότερα αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι ιδέες και οι προτάσεις για εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά event, συνεργασίες και συμπράξεις είναι για ακόμη μία χρονιά όχι μόνο χρήσιμες αλλά και απαραίτητες, προκειμένου να αξιοποιηθεί το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης στο πλαίσιο της συλλογικότητας, συμμετοχικότητας και του πνεύματος φιλανθρωπίας. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος ευελπιστούμε για την συμβολή όλων των δυνάμεων της πόλης στη διαμόρφωση του πολύμορφου εορταστικού προγράμματος. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα ληφθούν υπόψη και όσες συνάδουν με το υπό διαμόρφωση εορταστικό πρόγραμμα θα ενταχθούν υπό την αιγίδα του Οργανισμού μας».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στο [email protected], με φαξ στο 2421082830 και ιδιοχείρως στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού στο κτήριο του Μεταξουργείου στην οδό Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως. Περίοδος κατάθεσης προτάσεων από τη δημοσίευση της παρούσης έως 30 Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το