Τοπικά

Προσβάσιμες για άτομα με μειωμένη κινητικότητα τέσσερις παραλίες του Δήμου Βόλου

H Αντιδημαρχία Tοπικής Oικονομικής Aνάπτυξης και Tουρισμού του Δήμου Βόλου ενημερώνει ότι τέσσερις παραλίες του Βόλου είναι απολύτως προσβάσιμες για άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Συγκεκριμένα, στις παραλίες Νέας Αγχιάλου, Αλυκών, Αναύρου και Καρνάγιου έχουν τοποθετηθεί από την Διεύθυνση Tοπικής Oικονομικής Aνάπτυξης ολοκληρωμένα συστήματα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα τα οποία αποτελούνται από ράμπες πρόσβασης στην ακτή, κάθισμα εισόδου στην θάλασσα, αποδυτήρια και τουαλέτες.

Ο παραπάνω εξοπλισμός έχει τοποθετηθεί δίπλα από τον πύργο του ναυαγοσώστη ενώ η διαθεσιμότητα του για τους ενδιαφερόμενους, ακολουθεί το ωράριο των ναυαγοσωστών ώστε να υπάρχει ασφάλεια και υποστήριξη των λουομένων. Έτσι, κάθε μέρα τα συστήματα στις παραπάνω ακτές θα είναι διαθέσιμα από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδας και μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Για κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε, ενημερώστε τον ναυαγοσώστη της ακτής, προκειμένου να σας βοηθήσει .

H Αντιδημαρχία Tοπικής Oικονομικής Aνάπτυξης και Tουρισμού του Δήμου Βόλου εύχεται σε όλους, κατοίκους κι επισκέπτες καλό καλοκαίρι για όλες και όλους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το