Τοπικά

Πρόστιμα σε 42 πολίτες για άσκοπες μετακινήσεις – Εκατοντάδες έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων

Στον δρόμο βρίσκονται από την πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Μέχρι και χθες διενεργήθηκαν εκατοντάδες έλεγχοι σε πεζούς και οδηγούς, με συστάσεις από τη Δημοτική Αστυνομία και πρόστιμα των 150 ευρώ από τους αστυνομικούς σε 42 πολίτες.
Χθες, για τρίτη συνεχή ημέρα συνεχίστηκαν από συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας οι έλεγχοι για την πιστή εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη, οι έλεγχοι την πρώτη μέρα (Δευτέρα) ανήλθαν σε 180, την Τρίτη έφθασαν τους 220 και χθες Τετάρτη τους 101. Οι έλεγχοι έγιναν σε διάφορα σημεία της πόλης, σε οχήματα και σε πεζούς πρωί και βράδυ και παρά τη συνεχή βροχόπτωση.
Σημειώνεται ότι από τη δημοτική αστυνομία δεν βεβαιώθηκε καμία παράβαση, ενώ έγιναν συστάσεις σε δύο ηλικιωμένους την πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων, καθώς δεν είχαν μαζί τους το δηλωτικό έγγραφο για τη μετακίνηση τους. Χθες πάντως και οι 101 πολίτες που ελέγχθηκαν, είχαν μαζί τους το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης ή είχαν στείλει μήνυμα στο 13033 για τον λόγο μετακίνησής τους.
Ο κ. Γκογκινούδης κάλεσε για ακόμη μία φορά να μείνουν σπίτι και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. “Καλώ τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του και να συνεχίσουν να είναι συνεπείς. Οι λίγοι που δεν είναι συνεπείς πρέπει να σκεφτούν τους υπόλοιπους για να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια για τη χώρα. Θα είμαστε στην Υπηρεσία μας καθημερινά, θα υπηρετούμε και να προστατεύουμε τον πολίτη του Βόλου”. Πρόσθεσε επίσης πως για όσους παίρνουν αψήφιστα τα μέτρα που ισχύουν, θα βεβαιώνονται παραβάσεις.

Πρόστιμο 150 ευρώ σε 42 πολίτες
Πρόστιμα 150 ευρώ σε 42 πολίτες, πεζούς και οδηγούς, επέβαλαν την Τρίτη και την Τετάρτη οι αστυνομικοί στη Μαγνησία. Οι παραβάτες εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων. Χθες, τα 17 πρόστιμα αφορούσαν δύο οδηγούς στην ΠΑΘΕ, τρεις πεζούς και δύο οχήματα στον Αλμυρό, τρεις πεζούς και επτά οχήματα στον Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το