Ελλάδα

«Προσπάθησαν να με χτυπήσουν και να με σκοτώσουν» – Σοβαρή καταγγελία από την μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου

Την ελπίδα ότι οι σύντομα θα μάθει που είναι τα οστά του γιου της εξέφρασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη και κατήγγειλε ότι τον τελευταίο μήνα έχει δεχθεί απειλές.

«Με έχουν απειλήσει διάφοροι, αλλά δε δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι. Απειλήθηκα δυο τρεις φορές τον τελευταίο μήνα. Προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν, αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα. Δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό», είπε η Βαρβάρα Θεοδωράκη στο Star.

Η ίδια περιέγραψε ότι την πρώτη φορά ένα αυτοκίνητο σταμάτησε απότομα μπροστά της και ο οδηγός εξαπέλυσε εναντίον της διάφορες απειλές. Στη συνέχεια ένας άγνωστος με μηχανή επίσης τη σταμάτησε στον δρόμο και την απείλησε, ενώ τελευταία ένας άγνωστος προσπάθησε να μπει στο σπίτι της κι εκείνη τον έσπρωξε και κατάφερε να του ξεφύγει. Τα περιστατικά αυτά έχουν γνωστοποιηθεί στις αρχές με έγγραφο στη ΓΑΔΑ και η αστυνομία είναι ενήμερη και έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ν. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι κάθε φορά που υπάρχει μια εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση της αρπαγής και της δολοφονίας του Μάριου, η κ. Βαρβάρα δέχεται απειλές, με στόχο να την εκφοβίσουν και να σταματήσει τις έρευνες. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Βαρβάρας Θεοδωράκη, οι απαγωγείς και δολοφόνοι του Μάριου είχαν σκοπό να σκοτώσουν και τη μητέρα του, αφού πρώτα έπαιρναν τα λύτρα που είχαν ζητήσει.

«Μέσα στο δικαστήριο ακούστηκε συνομιλία του εγκέφαλου της απαγωγής με άλλα μέλη της συμμορίας, στην οποία έλεγαν, ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της κυρίας Βαρβάρας, θα εισέβαλαν σε αυτό, θα της έπαιρναν τα χρήματα και στη συνέχεια θα την έβαζαν με το ζόρι στο τζιπ και θα την πετούσαν σε ένα βουνό σαν το σκυλί», είπε ο δικηγόρος.

Αποκάλυψε δε ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές από τον εγκέφαλο της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου μέσα στο δικαστήριο, κάτι όμως που ούτε τον φοβίζει, ούτε τον πτοεί. «Δε φοβάμαι τίποτα, δεν πρόκειται να το βάλω κάτω. Θα φτάσω μέχρι το τέλος και θα μάθω πού έχουν πετάξει το παιδάκι μου. Δεν τους φοβάμαι», είπε η κ.Θεοδωράκη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το