Τοπικά

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στον δρόμο από Τσαγκαράδα προς Μούρεσι

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Βόλου-Ζαγοράς (κάτω κλάδος), από την είσοδο της Τσαγκαράδας (από Μούρεσι), αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Η απαγόρευση θα ισχύσει από την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου έως την παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, από τις ώρες 08.00’ έως 17.00’, λόγω εργασιών σταθεροποίησης και αντιστήριξης των επιχωμάτων και των πρανών της οδού, με την κατασκευή πασσαλοσυστοιχιών και συναφών έργων. Οι εργασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου με την επωνυμία “ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΜΣ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018”.
Η κίνηση των οχημάτων από Τσαγκαράδα προς Μούρεσι και αντιστρόφως, θα διεξάγεται κανονικά, κατά τα χρονικά διαστήματα, εντός της κάθε ημέρας, που δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες και κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υφίστανται οι εναλλακτικές διαδρομές Τσαγκαράδα – Μηλιές – Βόλος – Μούρεσι (μέσω άνω κλαδου) και Μούρεσι – Καράβωμα – Χάνια – Βόλος Τσαγκαράδα (μέσω κάτω κλάδου) αντίστοιχα.
Η ισχύς της απαγόρευσης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το