ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι «σκελετοί» του ΠΑΣΟΚ

Παραπολιτικά

Διάλυση στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας 

Παραπολιτικά

Απειλητικό τηλεφώνημα για το Εφετείο Αθηνών

Ελλάδα

Πυκνή χιονόπτωση στα ορεινά των Τρικάλων

Τοπικά

Σεισμός 2,5 Ρίχτερ στην Αλόννησο

Τοπικά

Τοπικά

Προσωρινή αντικατάσταση του Σ. Τζίνη στη ΔΕΥΑΜΒ – Διαφώνησαν εργαζόμενοι και αντιπολίτευση

Ο Στέφανος Καταρτζής θα εκτελεί προσωρινά χρέη Γενικού Διευθυντή στην ΔΕΥΑΜΒ, αλλά παράλληλα θα εκτελεί κανονικά και τα καθήκοντα του ως Διευθυντή Προγραμματισμού.
Η πρόταση της δημοτικής αρχής Βόλου τέθηκε προς έγκριση στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, μετά την ανακοίνωση «καρατόμησης» του Σταύρου Τζίνη από τον Αχ. Μπέο την περασμένη Τρίτη. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Α. Σαββάκης είπε ότι ο κ. Καταρτζής θα εκτελεί προσωρινά τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή μέχρι να γίνει η προκήρυξη για την ανάδειξη νέου Γενικού Διευθυντή.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Β. Ζεμπέογλου καταψήφισε την πρόταση, σημειώνοντας ότι δεν συντρέχει λόγος απομάκρυνσης του κ. Τζίνη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Επίσης, ο κ. Ζεμπέογλου επικαλέστηκε την νομοθεσία για τις ΔΕΥΑ, σύμφωνα με την οποία στη θέση του Γενικού Διευθυντή, όταν αυτή μείνει κενή, πρέπει να οριστεί ο αρχαιότερος υπάλληλος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Ν. Τουρναβίτης, Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των εργαζομένων ζήτησε από τη διοίκηση να ενημερωθεί αν ρωτήθηκε ο κ. Τουρναβίτης για την κάλυψη της θέσης.
Με την τοποθέτηση του κ. Ζεμπέογλου συμφώνησε και ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Μαργαρίτης Πατσιαντάς, ο οποίος καταψήφισε την πρόταση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το