ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Προσωρινή αντικατάσταση του Σ. Τζίνη στη ΔΕΥΑΜΒ – Διαφώνησαν εργαζόμενοι και αντιπολίτευση

Ο Στέφανος Καταρτζής θα εκτελεί προσωρινά χρέη Γενικού Διευθυντή στην ΔΕΥΑΜΒ, αλλά παράλληλα θα εκτελεί κανονικά και τα καθήκοντα του ως Διευθυντή Προγραμματισμού.
Η πρόταση της δημοτικής αρχής Βόλου τέθηκε προς έγκριση στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, μετά την ανακοίνωση «καρατόμησης» του Σταύρου Τζίνη από τον Αχ. Μπέο την περασμένη Τρίτη. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Α. Σαββάκης είπε ότι ο κ. Καταρτζής θα εκτελεί προσωρινά τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή μέχρι να γίνει η προκήρυξη για την ανάδειξη νέου Γενικού Διευθυντή.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Β. Ζεμπέογλου καταψήφισε την πρόταση, σημειώνοντας ότι δεν συντρέχει λόγος απομάκρυνσης του κ. Τζίνη από τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Επίσης, ο κ. Ζεμπέογλου επικαλέστηκε την νομοθεσία για τις ΔΕΥΑ, σύμφωνα με την οποία στη θέση του Γενικού Διευθυντή, όταν αυτή μείνει κενή, πρέπει να οριστεί ο αρχαιότερος υπάλληλος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Ν. Τουρναβίτης, Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των εργαζομένων ζήτησε από τη διοίκηση να ενημερωθεί αν ρωτήθηκε ο κ. Τουρναβίτης για την κάλυψη της θέσης.
Με την τοποθέτηση του κ. Ζεμπέογλου συμφώνησε και ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ Μαργαρίτης Πατσιαντάς, ο οποίος καταψήφισε την πρόταση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το