Οικονομία

Προσωπικό για τις γιορτές ζητούν μεγάλες επιχειρήσεις

Δεκάδες θέσεις εργασίας ανοίγουν σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη τη χώρα εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα καταστήματά τους σε όλη τη χώρα αναζητούν νέο προσωπικό, με όρεξη για δουλειά, ώστε το αγοραστικό κοινό να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Public
Για τη φετινή περίοδο των εορτών τα Public, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, διευρύνει την ομάδα του, προσλαμβάνοντας για τα καταστήματά του αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ με ενθουσιασμό για την τεχνολογία και τα προϊόντα ψυχαγωγίας, υπευθυνότητα, ομαδικό πνεύμα, επικοινωνιακές ικανότητες και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Βιογραφικά: http://www.public.gr/companyinfo/public/listOfJobVacancies.jsp.
Η&Μ
Προσωρινό προσωπικό για τις ανάγκες της εορταστικής περιόδου αναζητά η αλυσίδα ενδυμάτων και αξεσουάρ Η&Μ, η οποία θα εκτείνεται από μόλις λίγες εβδομάδες έως δύο μήνες. Πρόκειται για συμβούλους πωλήσεων, οι οποίοι θα συμβάλουν στην ικανοποιητική εξυπηρέτηση του κοινού και στην άμεση τακτοποίηση των προϊόντων. Απαραίτητες προϋποθέσεις η φιλική, ευχάριστη και εξυπηρετική προσέγγιση προς τους πελάτες και τους συναδέλφους σου, η ικανότητα στην αναγνώριση ευκαιριών για πωλήσεις και ο επιτυχής χειρισμός πολλών εργασιών και η αντοχή στις πιέσεις μιας έντονης μέρας.
Βιογραφικά: https://career.hm.com/content/hmcareer/el_gr/findjob.html.
Jumbo
Η αλυσίδα παιχνιδιών και είδη σπιτιού Jumbo, με παράδοση στο εποχικό προσωπικό κατά τη διάρκεια των εορτών, αναζητά πωλητές, ταμίες και αποθηκάριους. Παράλληλα ζητείται και ένας υπεύθυνος ταμείων στα Ιωάννινα και υπεύθυνος τμήματος για την Κόρινθο. Οι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν με τετράωρες ή οκτάωρες συμβάσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται και πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στο λογιστήριο της εταιρείας, το οποίο αφορά φοιτητές και φοιτήτριες ή τελειόφοιτους ΑΕΙ.
Βιογραφικά αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το