Τοπικά

Προσλήψεις εποχικών στον Δήμο Βόλου – Στο Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα ο προγραμματισμός

Σε προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού, για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, για το έτος 2018, θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου (6μ.μ.). Στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθεί απόφαση και για τον προγραμματισμό σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου, για το 2018.

Να αναφερθεί ότι και στις δυο περιπτώσεις η δαπάνη θα καλυφτεί από τα έσοδα του Δήμου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ).

Στην ίδια συνεδρίαση θα ληφθούν αποφάσεις για την αξιοποίηση των δύο διατηρητέων αποθηκών που βρίσκονται εντός χερσαίας ζώνης Λιμένα στην περιοχή του τελωνείου Βόλου, για την έγκριση ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων 2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, τον ορισμό ορκωτού ελεγκτή-λογιστή και αναπληρωτή αυτού, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του οικονομικού έτους 2017 του Δήμου Βόλου, του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ., την έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Βόλου, την έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης «επισκευή – ενίσχυση φέροντα οργανισμού και ανακαίνιση του δημοτικού θεάτρου» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας με Κωδικό πρόσκλησης 043 και τίτλο «Δράσεις Στρατηγικής ΒΑΑ Δήμου Βόλου – ΕΤΠΑ», την έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης: Δημιουργία σύγχρονου χώρου στάθμευσης επί της οδού Γ. Αβέρωφ (πρώην κινηματογράφος «Νίκη») στο πλαίσιο της Πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Θεσσαλίας με Κωδικό πρόσκλησης 043 και τίτλο «Δράσεις Στρατηγικής ΒΑΑ Δήμου Βόλου – ΕΤΠΑ», καθώς και τη συγκρότηση διαφόρων Επιτροπών Διαγωνισμών και Προμηθειών.

Η Οικονομική Επιτροπή
Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου (1μ.μ.) θα συνεδριάσει και η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βόλου όπου μεταξύ άλλων θα υποβληθεί προς έγκριση το πρακτικό κατακύρωσης συνοπτικού διαγωνισμού και ανάδειξης οριστικού αναδόχου για την «Περισυλλογή-φιλοξενία-φροντίδα αδέσποτων ζώων (σκυλιών) στο δημοτικό καταφύγιο, διάρκειας δώδεκα μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κένταυρος η μασκότ του φετινού Golden R. Festival του Βόλου με ονομασία Αδάμαστος

  Κι ενώ οι ανακοινώσεις για το 22ο Golden R. Festival συνεχίζονται καταιγιστικά, αναμένοντας και…

28 Μαρτίου 2024

Ωράριο λειτουργίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι τίθεται σε εφαρμογή ωράριο εξυπηρέτησης κοινού από 09:00…

28 Μαρτίου 2024

Ημερίδα από το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον ΔΣΒ για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Παρουσία της Γενικής Γραμματέως Χρηματοπιστωτικού Τομέα & Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας &…

28 Μαρτίου 2024

Παρουσίαση δράσεων από το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς

Παρουσίαση δράσεων πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ από το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς στην Ζαγορά.…

28 Μαρτίου 2024

Ελευθερόπουλος: Στα ψηλά σκαλοπάτια της Σούπερ Λιγκ 2 η Νίκη

Στα ψηλά σκαλοπάτια της Σούπερ Λιγκ 2 έχει καθιερωθεί η Νίκη και αυτό θεωρείται επιτυχία,…

28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη των ωφελούμενων του Κδαπ μεΑ Δήμου Βόλου στον Ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ

Οι ωφελούμενου του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία επισκέφτηκαν τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ.…

28 Μαρτίου 2024