Τοπικά

Προσλήψεις 50 εποχικών στη ΔΕΥΑΜΒ “Θ”

deyamv
Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού συνολικού αριθμού 50 ατόμων με συμβάσεις  εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας προχωρεί η ΔΕΥΑΜΒ βάσει σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε η Επιχείρηση.
Πρόκειται να προσληφθούν χημικοί, βιολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί, διοίκησης επιχειρήσεων, λογιστές και μηχανικοί πληροφορικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ηλεκτρολόγοι, πρακτικοί μηχανικοί, ηλεκτροσυγκολλητές, υδραυλικοί, διοικητικοί, τεχνίτες οχημάτων και ελαιοχρωματιστές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και εργάτες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Αιτήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου, Κωνσταντά 141, ΤΚ 38221, Βόλος, προς το Διοικητικό Τμήμα υπόψη κ. Ευσταθίου Ζωής, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421075126.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες υπολογιζόμενες ημερολογιακά και η διαδικασία αρχίζει από αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου.
Συνεδριάζει το Δ.Σ.  
Την προμήθεια με απευθείας ανάθεση υποχλωριώδους νατρίου προϋπολογισμού 8.000 € πλέον ΦΠΑ για λόγους δημόσιας υγείας, καθώς και τη γνωμοδότηση κατ’ εφαρμογή απόφασης για την ένσταση του αναδόχου για την εργασία λήψης ενδείξεων υδρομετρητών για δύο έτη με ταυτόχρονη κλήση του πρόκειται μεταξύ άλλων να εγκρίνει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ που συνεδριάζει μεθαύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 12.30 το μεσημέρι.
Στην ίδια συνεδρίαση το Σώμα θα αποφασίσει σχετικά με τη χρήση κοινόχρηστων κρουνών και για τοποθετήσεις και μετακινήσεις προσωπικού σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.
Τέλος, το Σώμα θα εγκρίνει έργα προγραμματισμού και νέων υποδομών, όπως και συντήρησης.
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το