Τοπικά

Προσλήψεις 19 εποχικών σε ΔΟΕΠΑΠ – ΣΥΔΙΣΑ

 

Την πρόσληψη 16 και 3 ατόμων αντίστοιχα διαφόρων ειδικοτήτων για το 2017 με οκτάμηνες συμβάσεις προγραμματίζουν τα Διοικητικά Συμβούλια του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας με ομόφωνες αποφάσεις που έλαβαν σε πρόσφατες συνεδριάσεις τους.

Με βάση τον προγραμματισμό του έτους 2017 για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ενέκρινε ομόφωνα τις παρακάτω προσλήψεις:
-Έναν ΠΕ Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών, για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη είναι η μη ύπαρξη στο υπάρχον υπηρετούν προσωπικό εργαζομένων με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα για κάλυψη της αντίστοιχης θέσης.
-Δύο ΤΕ Νοσηλευτές για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη είναι η μη ύπαρξη στο υπάρχον υπηρετούν προσωπικό εργαζομένων με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα για κάλυψη της αντίστοιχων θέσεων και η αντιμετώπιση τυχόν ιατρικών συμβάντων σε παρεχόμενες υπηρεσίες σε δημότες (κολυμβητήρια, γυμναστήρια, γήπεδα αντισφαίρισης κ.λπ.).
-Δύο ∆Ε Υδραυλικών για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη είναι η μη ύπαρξη στο υπάρχον υπηρετούν προσωπικό εργαζομένων με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα για κάλυψη της αντίστοιχης θέσης.
-Δύο ∆Ε Ελαιοχρωματιστών για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη είναι η μη ύπαρξη στο υπάρχον υπηρετούν προσωπικό εργαζομένων με τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα για κάλυψη των αντίστοιχων θέσεων.
-Δύο ∆Ε Κηπουρών για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών.
-Δύο ΥΕ Γενικών Καθηκόντων για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών.
-Πέντε Καθαριστών ΥΕ για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη είναι η ύπαρξη στο υπάρχον υπηρετούν προσωπικό ελάχιστων εργαζομένων αυτής της ειδικότητας και η αναγκαιότητα καθαριότητας των πολυπληθών κτιριακών εγκαταστάσεων του Οργανισμού (π.χ. αθλητικοί – εκθεσιακοί χώροι, μουσεία, κ.ά.).
Να αναφερθεί ότι η δαπάνη που θα προκύψει από τις προαναφερόμενες προσλήψεις, θα καλυφτεί από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ).

Τρεις προσλήψεις
στον ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας
Στο μεταξύ, σε έγκριση προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού
ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτάμηνα), για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2017 προχώρησε και το Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη ενός Διοικητικού – Λογιστικού ΤΕ, ενός Ζυγιστή ΔΕ και ενός Τεχνικού ΔΕ 30.
Οι δαπάνες που θα προκύψουν από την πρόσληψη του προαναφερόμενου προσωπικού ανέρχονται στο ποσόν των 31.800 ευρώ και θα βαρύνουν τις πιστώσεις του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 στον οποίο υπάρχει εγγεγραμμένη σχετική πίστωση.
Γιώργος Ξυνός

Share
Ετικέτες: δήμοςπροσλήψεις

Πρόσφατα άρθρα

Σημαντική

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αύξηση που κατέγραψαν για το 2023 οι καταγγελίες για το ηλεκτρονικό…

17 Μαρτίου 2024

Συναίνεση

Το σχέδιο των Ολλανδών επιστημόνων καταγράφει ότι οι υπόγειοι υδάτινοι πόροι της Θεσσαλίας έχουν εξαντληθεί…

17 Μαρτίου 2024

Στην πολύπαθη Μηλίνα ο Σεβασμιώτατος Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μηλίνης λειτούργησε σήμερα, Κυριακή της Τυρινής, ο Σεβ. Μητροπολίτης…

17 Μαρτίου 2024

Δεν συμπεριλαμβάνεται

Απορία προκάλεσε η πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς, να προχωρήσει στη…

17 Μαρτίου 2024

Έκαναν… pit stop στη μέση του δρόμου με μπύρες στο χέρι!

Μία... τρελή τρελή παρέα στο Αίγιο κατάφερε να «κλέψει» τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν…

17 Μαρτίου 2024

Τουλάχιστον 21 νεκροί και 38 τραυματίες σε σύγκρουση βυτιοφόρου, λεωφορείου και μοτοσικλέτας

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 38 τραυματίστηκαν το πρωί στο νότιο Αφγανιστάν σε σύγκρουση μεταξύ…

17 Μαρτίου 2024