Τοπικά

Πρόσληψη ψυχολόγου στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου – Από σήμερα οι αιτήσεις

kethea

Μια θέση ψυχολόγου προκηρύσσεται για το ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου, με σύμβαση εργασίας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Η προκήρυξη αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και αφορά στην πρόσληψη 35 ατόμων για διάφορα Κέντρα Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ανά τη χώρα, που παρέχουν υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα.
Σε επίπεδο Θεσσαλίας θα γίνουν δύο προσλήψεις, ένα άτομο ειδικότητας Π.Ε. Ψυχολόγου στο ΚΕΘΕΑ Πιλότος Βόλου και ένα άτομο με ειδικότητα Δ.Ε. ειδικός θεραπευτής, στο ΚΕΘΕΑ Τρικάλων.
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 και λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 23 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το