Τοπικά

Πρόσληψη προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα διεκδικήσει ο Δήμος Βόλου

Τις αναγκαίες διαδικασίες για την πρόσληψη προσωπικού, μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ, για την εύρυθμη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή Βόλου.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, διαπιστώθηκε ότι με την κυβερνητική απόφαση για μείωση του αριθμού των νηπίων από 20 σε 13 ανά τμήμα, λόγω της έλλειψης προσωπικού, χάθηκαν 186, συνολικά, θέσεις, σε σχέση με πέρυσι, προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις εργαζομένων γονέων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα που αναστατώνει και ανατρέπει τον οικογενειακό τους προγραμματισμό και την καθημερινότητά τους.
Η Δημοτική Αρχή του Βόλου προσδοκά ότι με βάση τον αριθμό των προσλήψεων προσωπικού που θα εγκριθούν από το ΑΣΕΠ, θα εξυπηρετηθεί τελικά ένας μεγάλος αριθμός των οικογενειών, τα παιδιά των οποίων βρέθηκαν εκτός σταθμών.
Επισημαίνεται, τέλος, ότι ακόμα και αν το ΑΣΕΠ δεν κάνει δεκτό το αίτημα των προσλήψεων ο Δήμος και ο ΔΟΕΠΑΠ θα προχωρήσουν στη διασφάλιση του αναγκαίου προσωπικού, μέσω άλλων διαδικασιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το