Τοπικά

Πρόσληψη γυμναστών στον Δήμο Αλμυρού με οκτάμηνες συμβάσεις

Δυο πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής άνευ ειδικότητας, για τη λειτουργία των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» με ωριαία αποζημίωση για την περίοδο 2020-2021, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας 8 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, θα προσλάβει ο Δήμος Αλμυρού.

Τα προγράμματα, τα οποία έχουν εγκριθεί και στα οποία θα απασχοληθούν οι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής που θα προσληφθούν, είναι:
-«Άσκηση στην προσχολική ηλικία» για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών, με προγράμματα κινητικής αγωγής σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς και προγράμματα μύησης σε αθλητικές δραστηριότητες παιγνιώδους μορφής
-«Άσκηση στην εφηβική ηλικία» για άτομα ηλικίας 13-18 ετών, όπου δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού και εφαρμογής προγραμμάτων που αφορούν σε διαδεδομένες ή μη διαδεδομένες αθλητικές δραστηριότητες όπως χορούς, ρυθμιστική γυμναστική, αεροβική γυμναστική κ.λπ.
-«Άσκηση ενηλίκων» για άτομα ηλικίας άνω των 19 ετών, όπου θα πρέπει να δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού και εφαρμογής προγραμμάτων φυσικής κατάστασης και αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συγκρότηση μεικτών ή αμιγών τμημάτων λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια τα ενδιαφέροντα, τη συμμετοχή, τις τάσεις της εποχής, τις προκύπτουσες ανάγκες κ.λπ. Αφορά προγράμματα γυμναστικής για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης με εύρος επιλογών είδους προγράμματος, ασκησιολογίου, εξοπλισμού, στόχου, δομής μαθήματος, σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους, θεραπευτική γυμναστική (ορθοσωμία κ.λπ.), ειδικές κατηγορίες προγραμμάτων (εγκυμοσύνη, παχυσαρκία κ.λπ.) και προγράμματα αθλητικών δραστηριοτήτων (Εξειδικευμένα Αθλήματα).
-«Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία» για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών με προγραμματισμό και Εφαρμογή Προγραμμάτων φυσικών και κινητικών δραστηριοτήτων.

Στα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» προσλαμβάνονται κατά προτεραιότητα άνεργοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.
Οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλουν αίτηση στον Δήμο Αλμυρού, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλμυρού, Βασ. Κωνσταντίνου 117, Αλμυρός, ΤΚ 37100, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη κ. Αντιγόνης Ντάμπαση, τηλ. επικοινωνίας 2422350217 και 2422350259, είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και [email protected]
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 21/10/2020 έως και 5/11/2020.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το