Τοπικά

Πρόσληψη έξι συμβασιούχων από την ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έξι συνολικά ατόμων για την κάλυψη θέσεων εργαζομένων που έχουν τεθεί σε αναστολή καθηκόντων λόγω άρνησης να εμβολιαστούν, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για την κάλυψη αναγκών σε κοινωνικές δομές της Επιχείρησης.

Οι προσλήψεις, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες: Μια οικιακή βοηθό ΥΕ για τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» Αγριάς με τρίμηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις μήνες, τρεις νοσηλευτές ΤΕ για τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» Βόλου, Αγριάς, Αγχιάλου με τρίμηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις μήνες, μία κοινωνική λειτουργός για τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» Νέας Αγχιάλου με τρίμηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις μήνες, ένας καθαριστής ΥΕ για τη λειτουργία του προγράμματος ΚΗΦΗ Αγριάς με τρίμηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις μήνες, μια γυμνάστρια ΠΕ για τη λειτουργία της δομής ΚΔΑΠ-μεΑ Βόλου με τρίμηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις μήνες και μια εργοθεραπεύτρια ΤΕ για τη λειτουργία της δομής ΚΔΗΦ ΑμεΑ με τρίμηνη σύμβαση και δυνατότητα παράτασης για άλλους τρεις μήνες.
Στο πλαίσιο των μέτρων για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό οι υποψήφιοι θα υποβάλουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου (Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ.)», Προύσσης 22 – 26, Τ.Κ. 38446, Νέα Ιωνία Βόλου, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη κ. Α. Λευκαδίτου (τηλ. επικοινωνίας: 2421063374).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το