Τοπικά

Πρόσληψη έξι ηθοποιών για τη νέα θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Έξι ηθοποιοί θα προσληφθούν από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και θα απασχοληθούν για δύο μήνες, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου και ΔΟΕΠΑΠ για την πραγματοποίηση της νέας θεατρικής παραγωγής της κεντρικής σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Στα κύρια προσόντα περιλαμβάνεται το Δίπλωμα υποκριτικής Ανωτέρων Δραματικών Σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένων από το υπουργείο Πολιτισμού και στα προσόντα Α΄ επικουρίας οι βεβαιώσεις θεατρικών εργαστηρίων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Βόλου «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)», Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Πολιτισμού (τηλ. επικοινωνίας: 24210 – 82870), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.

Τον Οκτώβριο ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου στον Βόλο
Ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα συμμετέχουν στη συνδιοργάνωση του πρώτου νυχτερινού αγώνα δρόμου. Στον αγώνα επίσης θα είναι συνδιοργανωτές η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου 2020, ωστόσο ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας. Έτσι, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2021. Σύμφωνα με τον Σ.Δ.Υ. Βόλου – Κένταυρος οι νυχτερινοί αγώνες δρόμου αποτελούν μια νέα μορφή αγώνων που διοργανώνονται μόλις σκοτεινιάσει, είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους δρομείς και διεξάγονται με μεγάλη επιτυχία. Ο νυχτερινός αγώνας θα περιλαμβάνει αγώνες 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων ημιμαραθώνιο δρόμο και 500 μέτρων για παιδιά.
Στο μεταξύ, από το Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ εγκρίθηκε η επαναλειτουργία του προγράμματος «Κυκλικής Οικονομίας» το οποίο υλοποιείται εδώ και χρόνια με εξειδικευμένο υπάλληλο, πτυχιούχο καθηγητή φυσικής αγωγής της Διεύθυνσης Αθλητισμού, καθώς επίσης και τη συμμετοχή πολιτών σε αυτό χωρίς καταβολή αντιτίμου για το χρονικό διάστημα που ισχύουν περιοριστικά μέτρα, όπως ακριβώς και για τους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το