Τοπικά

Πρόσληψη επτά εποχικών στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Στην πρόσληψη επτά συνολικά ατόμων με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο μηνών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών στην Υπηρεσία Καθαριότητας λόγω κορωνοϊού, θα προχωρήσει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε δια περιφοράς. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν πέντε εργάτες καθαριότητας ΥΕ, ένας χειριστής ΔΕ και ένας οδηγός ΔΕ. Το συνολικό κόστος για τις προσλήψεις θα ανέλθει στις 17.056 ευρώ.
Οι επικεφαλής των μειοψηφιών κ.κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου και Κων. Γραμμένος δεν ψήφισαν τηλεφωνικά, ούτε ηλεκτρονικά, ενώ ο πρώτος εξ αυτών δήλωσε ότι δεν συμμετέχει στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, λόγω του ότι πραγματοποιείται δια περιφοράς.
Να αναφερθεί ότι βάσει διατάξεων παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης κατεπειγουσών πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών που έχουν προκύψει στον τομέα της Καθαριότητας, όπως απολυμάνσεις κάδων και κοινόχρηστων χώρων, επισταμένη καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και κτιρίων κτλ. προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το