Τοπικά

Πρόσληψη εκτάκτων πλοηγών από το Λιμεναρχείο Βόλου “Θ”

limenarxeio volou]

Στην πρόσληψη δύο έκτακτων πλοηγών για την πλοήγηση πλοίων στους λιμένες δικαιοδοσίας Πλοηγικού Σταθμού Βόλου (Βόλος / Κεντρικός Λιμένας) που περιλαμβάνονται στις περιοχές από Φανό Σέσκλου έως τον όρμο Αγριάς, καθώς και στους λιμένες Στυλίδας, Τσιγκελίου Αλμυρού και Αχλαδιού Φθιώτιδας, όπου εκτείνονται τα όρια δικαιοδοσίας του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου, προχωρεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα προσληφθούν ένας έκτακτος πλοηγός για την εξυπηρέτηση του λιμένα Στυλίδας και Αχλαδιού Φθιώτιδας και ενός εκτάκτου πλοηγού για την εξυπηρέτηση των λοιπών λιμένων αρμοδιότητας Π.Σ. Βόλου, για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ).
Επίσης θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός έκτακτου κυβερνήτη πλοηγίδας, για την Π.Υ. 61 του Λιμένα Βόλου (Βόλος/Κεντρικός Λιμένας) για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ),
Δικαίωμα συμμετοχής για την επιλογή έχουν οι εν ενεργεία ναυτικοί ή συνταξιούχοι NAT, που συγκεντρώνουν συγκεκριμένα προσόντα και πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις.
Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Ναυτολογίας) καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες από 09-03-2016 έως και 23-03-2016. Κατάθεση ελλιπών δικαιολογητικών ή εκπρόθεσμη κατάθεση, συνεπάγεται την απόρριψη της αίτησης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορίες στο Γραφείο του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου στο Κ.Λ. Βόλου, τηλ.: 2421353819 – 2421353830 – 2421353800.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το