Τοπικά

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη με σύμβαση ΙΔΟΧ για υποστήριξη του Γραφείου Δημάρχου Βόλου

 

Την πρόσληψη ενός ειδικού συνεργάτη με σύμβαση ΙΔΟΧ γνωστοποίησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Η διάρκεια της σύμβασή τους δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και θα απασχοληθεί για την υποστήριξη του Γραφείου Δημάρχου σε εξειδικευμένα θέματα των τομέων Δόμησης και Τεχνικών Έργων.
Τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να κατέχουν οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση είναι:
1. Τα γενικά προσόντα των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/07. 2. Πτυχίο ή δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. 3. Άδεια άσκησης επαγγέλματος Πολιτικού Μηχανικού. 4. Τουλάχιστον καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας (αποδεικνυόμενη με αντίστοιχα πτυχία). 5.- Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ στις ενότητες: α) Χρήση Η/Υ και διαχείριση αρχείων, β) Επεξεργασία Κειμένου, γ) Υπολογιστικά Φύλλα, δ) Υπηρεσίες διαδικτύου 6.- Αποδεδειγμένη αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και εμπειρία σε ανάλογο αντικείμενο.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: 1. Αίτηση. 2. Βιογραφικό σημείωμα. 3. Τίτλος σπουδών. 4. Πτυχίο αγγλικής γλώσσας, προς απόδειξη τουλάχιστον καλής γνώσης (Επίπεδο Β2). 5. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ 6. Αποδεικτικά εμπειρίας ή επαρκούς γνώσης (βάσει του αντικειμένου σπουδών) σε ανάλογα αντικείμενα, καθώς και τυχόν γενικής εμπειρίας σε δημόσιους οργανισμούς κ.λ.π. 7. Υπεύθυνη δήλωση, όπου θα δηλώνεται ότι, κατά τη διάρκεια της απασχόλησης στη θέση του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου δε θα ασκείται ελεύθερο επάγγελμα. 8. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Σχετικές αιτήσεις θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στον Δήμο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις e.naoum@volos-city.gr και elagou@volos-city.gr (με απαραίτητη αναφορά στο θέμα: «Αίτηση πρόσληψης ειδικού συνεργάτη») από 29-3-2024 (ημέρα δημοσίευσης) μέχρι και την 5-4-2024 (έως 11:59 μ.μ.) και θα συνοδεύονται από τα πιο πάνω απαιτούμενα δικαιολογητικά (ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών). Στην αίτηση θα πρέπει να αναφέρονται: Τα πλήρη ατομικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας), πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα επικοινωνίας και e-mail), καθώς και πίνακας των δικαιολογητικών που επισυνάπτονται στην αίτηση. Ως προς την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης, όπως παραπάνω αναφέρεται, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν το σχετικό έντυπο μέσω του gov.gr. και στη διαδρομή https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiakaeggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά και αυτοπροσώπως, στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Τοπάλη 12, 4ος όροφος), εντός της ως άνω ημερομηνίας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου, στα τηλέφωνα 24213 53120, 53114, 53118 και 53124.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων ο Βόλος

Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας από τον Δήμο Βόλου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή,…

29 Μαρτίου 2024

Ψάρεψαν τόνο βάρους… 485 κιλών

Ψαράς από τον Αστακό στην Αιτωλοακαρνανία βρήκε στα δίχτυα του έναν τόνο που ζύγισε ούτε…

29 Μαρτίου 2024

Διαχρονικό το πρόβλημα της στέγασης του πυροσβεστικού κλιμακίου Αργαλαστής – Σε δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου

  Σε δημοπρασία θα προχωρήσει ο δήμος Νοτίου πηλίου, για τη μίσθωση ακινήτου στο οποίο…

29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Κοντός

Από τη ζωή έφυγε ο αναπληρωτής καθηγητής και προϊσταμένος γραμματείας του Πανεπιστημίου Αθηνών επί σειρά…

29 Μαρτίου 2024

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν…

28 Μαρτίου 2024

Προέβλεψαν οι Simpsons (και) την κατάρρευσης της γέφυρας της Βαλτιμόρης;

Μέχρι και την κατάρρευση της γέφυρα της Βαλτιμόρης είχαν προβλέψει οι Simpsons, υποστηρίζει χρήστης του…

28 Μαρτίου 2024