Τοπικά

Πρόσληψη 41 εποχικών στους Δήμους Ρήγα Φεραίου, Σκιάθου και Νοτίου Πηλίου

 

Συνολικά 18 άτομα για την αντιμετώπιση δράσεων πυροπροστασίας θα προσλάβει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα, οι προσλήψεις αφορούν 17 εργάτες γενικών καθηκόντων ΥΕ με τρίμηνες συμβάσεις και έναν εργάτη γενικών καθηκόντων ΥΕ με τετράμηνη σύμβαση.
Όπως επισημάνθηκε, τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν στον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων και αλσυλίων – δασών, στην αποψίλωση ξηρών χόρτων και στον καθαρισμό, την εύφλεκτη περίοδο του καλοκαιριού, σε όλες τις τοπικές κοινότητες, για την αποφυγή πυρκαγιών, διότι το υπάρχον προσωπικό του Δήμου δεν επαρκεί για την κάλυψη των εν λόγω αναγκών.
Η Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών έχει βεβαιώσει ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου Ρήγα Φεραίου οικονομικού έτους 2022, υπάρχει πρόβλεψη για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας 18 ατόμων εκτάκτου προσωπικού για την κάλυψη δράσεων Πυροπροστασίας. Συγκεκριμένα, για τις αποδοχές εκτάκτων υπαλλήλων κάλυψης δράσης πυροπροστασίας υπάρχει πρόβλεψη για ποσό 43.500 ευρώ και για εργοδοτικές εισφορές εκτάκτων υπαλλήλων κάλυψης δράσης πυροπροστασίας ποσό 10.650 ευρώ.

10 πυροφύλακες στον Δήμο Σκιάθου
Στο μεταξύ, την πρόσληψη 10 πυροφυλάκων ΥΕ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας τεσσάρων μηνών, αποφάσισε ο Δήμος Σκιάθου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών μέχρι και τις 3 Ιουνίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2427350137. Η σχετική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκιάθου (www.n-skiathos.gr), στη Διαύγεια και στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Πρόσληψη 13 εποχικών στον Δήμο Ν. Πηλίου

Συνολικά 13 άτομα προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τετράμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, θα προσλάβει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν εννέα εργάτες καθαριότητας ΥΕ, δύο οδηγοί απορριμματοφόρων με άδεια Γ΄ κατηγορίας ΔΕ και ένας ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργου με ικανότητα χειρισμού εκσκαφέα – φορτωτή 100 ίππων και 110 ίππων και 97 ίππων και άδεια χειριστή ΜΕ 1ης ειδικότητας Β’ Ομάδας για το μηχάνημα 1.3 τουλάχιστον.

 

 

 

Share
Ετικέτες: εποχικοί

Πρόσφατα άρθρα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο μετέχει ο Ολυμπιακός

  Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει…

16 Δεκεμβρίου 2023

Προσοχή

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον περιφερειακό, μετά τον κόμβο για το Πανθεσσαλικό…

16 Δεκεμβρίου 2023

Τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”;

Σε ανακοίνωση του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" αναφέρονται τα εξής: Πολλές φορές, βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, όταν…

16 Δεκεμβρίου 2023

Σε ανοδική πορεία η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού

Με μεγάλη επιτυχία έχει ξεκινήσει την προσπάθεια της  στο παιδικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας που διοργανώνει η…

16 Δεκεμβρίου 2023

Η ΠΠΜ στη διαβούλευση για το LNG στον Παγασητικό

  Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) συμμετείχε στη διαβούλευση για τις εγκαταστάσεις υγροποιημένου φυσικού αερίου…

16 Δεκεμβρίου 2023

Κλάδεμα

Κλαδεύτηκαν χθες τα δέντρα εντός της αυλής του δικαστικού μεγάρου του Βόλου, τα οποία περνούσαν…

16 Δεκεμβρίου 2023