Τοπικά

Πρόσληψη 38 εκπαιδευτών ενηλίκων στο ΔΙΕΚ – Μέσω ΑΣΕΠ η προκήρυξη των θέσεων

Τις ειδικότητες των εκπαιδευτών ενηλίκων, που δεν ανήκουν σε καθηγητικές σχολές για την κάλυψη των αναγκών του ΔΙΕΚ καθόρισε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ, αποφασίζοντας παράλληλα να προχωρήσει σε προκήρυξη των θέσεων μέσω ΑΣΕΠ. Το αίτημα της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ προς τον ΑΣΕΠ θα είναι οι συγκεκριμένες προσλήψεις να υλοποιηθούν εφόσον λειτουργήσουν οι αντίστοιχες ειδικότητες του Ι.Ι.Ε.Κ. για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής για το 2018-2019.
Σύμφωνα με την εισήγηση, η τελική κατανομή των ωρών των μαθημάτων θα γίνει με βάση τα προγράμματα σπουδών των ειδικοτήτων και τις λειτουργικές ανάγκες του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, μετά και την οριστικοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος της σχολής για το 2018-2019. Η σύμβαση εργασίας τους θα είναι σύμβαση ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία και η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της και ώς 30/06/2019.

Να αναφερθεί ότι κατόπιν υποδείξεως της Υπηρεσίας Επιτρόπου Νομού Μαγνησίας για να ενταχθεί κάποιος στο εκπαιδευτικό προσωπικό ενηλίκων θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών σε καθηγητικές σχολές ή να διαθέτει παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια (πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ). Οπότε για τις ειδικότητες εκπαιδευτών του ∆ΙΕΚ που δεν ανήκουν σε καθηγητικές σχολές, για το έτος 2018-2019 θα πρέπει να ζητηθεί έγκριση της προκήρυξης από τον ΑΣΕΠ.
Οι θέσεις ανά ειδικότητα έχουν ως εξής: ΠΕ Οικονομολόγων 3, ΠΕ Γεωπόνων-Τεχνολόγων Τροφίμων 1, ΠΕ Αρχιτεκτόνων 1 ΠΕ Ιστορικός Τέχνης 1, ΠΕ Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνίας 2, ΠΕ Πληροφορικής 1, ΤΕ Κλωστοϋφαντουργών 1, ΤΕ Σχεδιασμού και Τεχνολογίας ένδυσης 1, ΤΕ Γραφιστών 2, ΤΕ Διακοσμητών 1, ΤΕ Φωτογράφων 1, ΤΕ Τουριστικών Επαγγελμάτων 2, ΤΕ Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων τέχνης 1, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 1, ΤΕ Λογιστικής 1, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων 1, ΤΕ Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 1, ∆Ε Τεχνικών Χειροποίητου κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος 1, ∆Ε Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης 5, ∆Ε Τεχνικών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής 3, ∆Ε Τεχνικών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής 2, ∆Ε Φωτογράφων 2, ∆Ε Κεραμιστών 2, ∆Ε Συντήρησης αρχαιοτήτων και έργων τέχνης 1.

Οι παραπάνω προσλήψεις θα υλοποιηθούν εφόσον λειτουργήσουν οι αντίστοιχες ειδικότητες του Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ-∆ΙΕΚ του Δήμου Βόλου για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής για το 2018-2019. Επίσης η τελική κατανομή των ωρών των μαθημάτων θα γίνει με βάση τα προγράμματα σπουδών των ειδικοτήτων και τις λειτουργικές ανάγκες του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου, μετά και την οριστικοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος της σχολής για το 2018-2019. Η σύμβαση εργασίας τους θα είναι ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία και η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της και ώς 30/06/2019.

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΝΑΤΟ: Ποιες χώρες ξοδεύουν τα περισσότερα για αμυντικές δαπάνες – Η θέση της Ελλάδας

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, με την οποία έφερε…

12 Φεβρουαρίου 2024

«Βόμβα» της πρώην αντιπροέδρου του ΣτΕ για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια – «Μόνο με συνταγματική αναθεώρηση»

Με τις απόψεις των οκτώ καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου που χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά…

12 Φεβρουαρίου 2024

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη – Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τους συνεργάτες του το…

12 Φεβρουαρίου 2024

Δημογραφική κρίση – Σκέψεις για επίδομα εξωσωματικής γονιμοποίησης

Με τον ελληνικό πληθυσμό να γερνά και τις γεννήσεις να λιγοστεύουν, ανάγοντας το δημογραφικό σε…

12 Φεβρουαρίου 2024

Νέα καμπάνια κατά της ηλεκτρονικής απάτης – Τι να προσέχετε

Νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ηλεκτρονική απάτη με το μήνυμα «Κάποιες Ειδοποιήσεις είναι…

12 Φεβρουαρίου 2024

Επίθεση σε αστυνομικό – Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Θύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός…

12 Φεβρουαρίου 2024