Τοπικά

Προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού

Την πρόσληψη δυο ατόμων του κλάδου ΠΕ Οικονομικού με δίμηνες συμβάσεις εργασίας, για την κάλυψη των αναγκών στο Τμήμα Εσόδων-Δημόσιας Περιουσίας και Ταμείου, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού. Οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών του Τμήματος Εσόδων και προς αποφυγή συσσώρευσης εργασίας λόγω των αδειών των υπαλλήλων λόγω καλοκαιριού, αλλά και της λύσης εργασίας δύο μονίμων υπαλλήλων.

«Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε προβλήματα στην άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγ. Χατζηκυριάκος.
Στο μεταξύ, με απόφαση του δημάρχου Αλμυρού επεκτείνεται μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, όταν και συμπληρώνεται η μέγιστη διάρκεια των οκτώ μηνών, η σύμβαση ενός ατόμου ΔΕ Μαγείρων, που απασχολείται στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου.
Να αναφερθεί ότι με έγγραφό του το υπουργείο Εσωτερικών δίνει τη δυνατότητα για τις συμβάσεις που έχουν συναφθεί έως και τις 28/02/2021 να εξαντλήσουν τη μέγιστη χρονική διάρκεια των οκτώ μηνών με λήψη απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το