Ελλάδα

Προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών

Στην πρόσληψη 962 εποχικών πυροσβεστών προχωράει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση και την προκήρυξη που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, προκηρύσσεται διαγωνισμός για την πρόσληψη εννιακοσίων εξήντα δύο ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2019. Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση Αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.
Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα Τετάρτη 08/5 μέχρι και την Τετάρτη 15/5, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από ώρα 08:00΄ μέχρι 15:00΄ στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών. Σύμφωνα με την Προκήρυξη του διαγωνισμού δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που δεν έχουν υπερβεί το 40ό έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών οποιουδήποτε τύπου Λυκείου. Οι υποψήφιοι θα επιλέγουν μία από τις δύο ειδικότητες, α) του εργάτη πυρόσβεσης-διάσωσης και β) του οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων με απαραίτητη την επαγγελματική άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ’ κατηγορίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το