Τοπικά

Προσλήψεις 47 διμηνιτών στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου

Στην πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με δίμηνες συμβάσεις για την κάλυψη επειγουσών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, συνολικά 47 ατόμων, θα προχωρήσει η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Βόλου. Σχετική απόφαση θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης 26 Μαρτίου (6 μ.μ.), ενώ να αναφερθεί ότι οι προσλήψεις αφορούν στην κάλυψη των αναγκών για τον καθαρισμό των ακτών, λόγω της συμμετοχής του Δήμου Βόλου στο Πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες».
Με βάση την απονομή Γαλάζιων Σημαιών, στον Δήμο Βόλου, για το έτος 2019, και την εκ νέου υποβολή υποψηφιότητας για τις ίδιες ακτές, οι παραλίες οι οποίες εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες», είναι οι ακόλουθες:
Δ.Ε. Αγριάς: ακτή Αγριάς (Μπάρμπα – Θωμάς), Δ.Ε. Αρτέμιδας: ακτή Πλατανιδίων, Δ.Ε. Βόλου: ακτές Αναύρου – Αλυκών (1 και 2), Αμφανών, Αμαρρυλίδος και Πλάκες (τρείς παραλίες), Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου: Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Νέα Αγχίαλος, Δ.Ε. Αρτέμιδας: Καρνάγιο στα Πλατανίδια. Υπάρχει η πολυσύχναστη παραλία, Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου: Ακτή Μαμιδάκη, ενώ υπάρχουν και οι ελεύθερες για το κοινό παραλίες, Δ.Ε. Βόλου: Ξενία, Πευκάκια (Λαμπρόπουλος), Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου: Αλωνάκι, Κριθαριά, Μάραθος, Μεγάλη Βελνιδιά, Αγ. Γεώργιος, Αγ. Κυριακή.

Η διάρκεια των ανωτέρω αναγκών, προσδιορίζεται σε δύο μήνες, ήτοι από 10-6-2019 έως και 9-8-2019 και για την αντιμετώπισή τους, απαιτείται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση δίμηνης διάρκειας και συγκεκριμένα 12 οδηγών οχημάτων καθαριότητας με άδεια Γ’ κατηγορίας ΔΕ και 35 εργατών καθαριότητας ΥΕ.
Στο μεταξύ, στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. Βόλου θα αποφασίσει την επανέγκριση της μελέτης, λόγω αλλαγής συντελεστή ΦΠΑ και διενέργειας της προμήθειας «Εξοπλισμός πρόσβασης και εξυπηρέτησης αναγκών ΑμεΑ σε παραλίες του Δήμου Βόλου», προϋπολογισμού 198.548,80 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Πρόκειται για τις παραλίες Αλυκών, πεζόδρομος Λεμάν θέση 1 (κοντά στον δημοτικό χώρο στάθμευσης 1) στις Νέες Παγασές, Αναύρου, Νέας Αγχιάλου (αρχή οδού Διαμαντοπούλου) και Κάτω Λεχωνίων στη θέση «Καρνάγιο».
Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει χημική τουαλέτα ΑμεΑ, αποδυτήριο ΑμεΑ, διάταξη με ράγες για την κίνηση αμαξιδίου, με ενσωματωμένο ντους, ξύλινο διάδρομο κίνησης περίπου 40μ., ομπρέλες σκίασης και σήμανση με κατάλληλες πληροφοριακές πινακίδες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το