Τοπικά

Προσλήψεις 22 εποχικών στους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου

Με εποχικό προσωπικό θα ενισχυθούν οι Δήμοι Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου, για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει σε υπηρεσίες τους.
Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού θα προσληφθούν με δίμηνες συμβάσεις δυο υπάλληλοι του κλάδου ΠΕ Οικονομικού προκειμένου να ασχοληθούν αποκλειστικά με την εκκαθάριση των δηλώσεων αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων ακινήτων. Οι δυο προσλήψεις κρίθηκαν αναγκαίες λόγω του όγκου των δηλώσεων που πρέπει να επεξεργαστεί το τμήμα Εσόδων του Δήμου Αλμυρού αλλά και της υποστελέχωσης της υπηρεσίας και τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω των συνεπειών του Covid-19.
Να αναφερθεί ότι το συνολικό ποσό που θα δαπανηθεί για τη μισθοδοσία και τις εργοδοτικές εισφορές των δυο εποχικών υπαλλήλων θα ανέλθει στο ποσό των 2.740 ευρώ.

20 ημερομίσθιοι στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Στο μεταξύ, την πρόσληψη εργατικού προσωπικού 20 ατόμων, μέχρι πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο για τον μήνα Δεκέμβριο κλάδου ΥΕ εργατών πρασίνου για την απασχόλησή τους σε πρόσκαιρες, εποχικές και κατεπείγουσες ανάγκες, αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
-Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
-Yπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτησή τους στα γραφεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 66) στις αρμόδιες υπαλλήλους κ. Κωνσταντινιά Μπομπότη και κ. Βασιλική Τζουβαράκου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ( τηλ.: 2425350222) και ηλεκτρονικά στο mail d.r.feraiou@0922.syzefxis.gov.gr με συνημμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η προθεσμία υποβολής λήγει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου.

Διανομή βασικών επισιτιστικών αγαθών στον Δήμο Αλμυρού
Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δικαιούχων βασικών επισιτιστικών αγαθών στον Δήμο Αλμυρού, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού, μετά από Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μέσω της ΚΕΔΕ. Πρόκειται για τρόφιμα που θα διανείμει ο Δήμος σε 40 οικογένειες.
Παρακαλούνται οι πολίτες σεβόμενοι τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του να υποβάλουν την αίτηση για συμμετοχή τους στη διανομή καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kentrokoinotitas@almiros.gr .
Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι αδυνατούν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά θα κατατίθενται στο κτίριο όπου στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου επί της οδού Δ. Αργυροπούλου 3, αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 2422026366 και μέχρι την Τετάρτη 16-12-2020.
Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν την αίτηση είναι τα εξής: Θεωρημένη κάρτα ανεργίας, εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2019, Ε1 φορολογικού έτους 2019, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, απόφαση ΚΕΠΑ (σε περίπτωση αναπηρίας).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Καθαρά Δευτέρα 2024: Πώς να πετάξετε με ασφάλεια χαρταετό – Συμβουλές

Η Καθαρά Δευτέρα 2024 έφτασε και μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για το πέταγμα του χαρταετού.…

18 Μαρτίου 2024

Στην τελική ευθεία για τις φορολογικές δηλώσεις – Η σημαντική αλλαγή στα φετινά εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι διαδικασίες τόσο για την έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων,…

18 Μαρτίου 2024

Νεκρός 33χρονος άνδρας από κροτίδα

Από ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, στην Κρήτη και την…

18 Μαρτίου 2024

ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2024 Από τον Δήμο Βόλου στο Πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου – και τη Νέα Αγχίαλο 

  Σήμερα Καθαρή Δευτέρα (18/3/2024) στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας…

18 Μαρτίου 2024

Ξεσάλωσαν και ήπιαν παραπάνω τη δεύτερη νύχτα των Αποκριών

Κυριακή της Αποκριάς η χθεσινή και κάποιοι «το έριξαν έξω» ξεπερνώντας τις αντοχές τους και…

18 Μαρτίου 2024

Λαρισαίοι γονείς προπηλακίζουν εκπαιδευτικό που καταγγέλλουν ότι χτύπησε το παιδί τους στο σχολείο!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φέρονται συγγενείς παιδιού να προπηλακίζουν δάσκαλο στη Λάρισα, καταγγέλλοντας πως…

18 Μαρτίου 2024